sâmbătă, iulie 2, 2022

Drama unei actrițe celebre. Maria Buză și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul greu din copilărie, pe care nu îl poate uita nici în prezent.

„Perioada aceea din copilărie își spune cuvântul”

„M-au alintat foarte mult. Lunea mă duceau la săptămânal și mă mai luau vinerea. Era o tragedie în sufletul meu, vă dați seama, lunea când mergeam acolo.

Lumea spune de multe ori despre mine că sunt prea emotivă, plângăcioasă. Dar cred că perioada aceea din copilăria mea într-un fel își spune cuvântul.

Te-ar mai interesa: Cele trei simptome ale unui atac cerebral. 1 din 5...

Atunci, când starea mea afectivă se duce în amintirea aceea, simt că mă prăbușesc”, a povestit Maria Buză, în emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR.

„Un câștig și o experiență extraordinară”

„Din clasa a noua până într-a douăsprezecea, imediat după orele de școală mergeam la dansurile populare, la niște repetiții în cadrul unui ansamblu, Ansamblul Doina Bucureștiului.

Și îmi plăcea atât de mult lucrul ăsta, îmi plăcea mult de tot să dansez și îmi plac și acum foarte mult dansurile populare, muzica populară.

Acolo am luat prima oară contact cu scena în pas de dans, cu muzica, am învățat, prin dansurile și obiceiurile ilustrate în dans, despre tradițiile noastre frumoase, am mers în foarte multe turnee prin țară și atunci am descoperit și alți oameni, în alte regiuni ale țării și am făcut o colaborare și ne cunoșteam…

Te-ar mai interesa: Gestul care îți poate salva viața, în caz de infar...

Fiind bucureșteni, pentru noi a merge într-un oraș unde doar dansurile oltenești, să spunem, și tradițiile din zonă – astea se făceau în ansamblurile și în locurile respective – era un câștig și o experiență extraordinară pentru noi acest schimb de experiență.

Noi fiind un ansamblu de dansatori amatori, de fiecare dată mergeam și întâlneam profesioniști și atunci într-adevăr era o mare bucurie pentru noi să cunoaștem, să descoperim că de fapt performanța dansurilor și ceea ce făceam noi se ridica la nivelul unor profesioniști”, povestea Maria Buză, în urmă cu ceva timp, pentru Fanatik.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Așa îți calculezi porția corectă de ...

„Pentru mine înseamnă un gest suprem”

„În orice loc și în orice postură mă aflu, mă simt bine și încerc să merit locul unde sunt invitată, unde cineva își dorește să fiu. Dacă cineva alege ca într-o seară să vină cu un bilet cumpărat, ori la teatru, ori la restaurant, pentru mine înseamnă un gest suprem.

Una este să stai acasă în confortul tău, pe canapea și să urmărești, să te duci unde vrei cu telecomanda, dar faptul că ieși din casă și te duci la un spectacol, să vezi un artist pe care îl apreciezi mi se pare gestul suprem al unui spectator”, a mai spus actrița. potrivit okmagazine.ro.

Te-ar mai interesa: VIDEO șocant. Momentul în care o turistă este omor...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private