joi, mai 26, 2022

Celebru medic român din Finlanda: „Este prima dată în istorie când oamenii sănătoși sunt pedepsiți pentru faptul că sunt sănătoși”.

Cazul doctoriței românce Camelia Smicală stabilită în Finlanda este deja bine cunoscut în lume, și nu numai în Europa.

Camelia Smicală a încercat timp de șase ani de zile să își reîntregească familia și să aibă din nou copiii alături de ea, după ce Mihai și Maria Jalaskoski au fost instituționalizați în mod abuziv, deși tot legea finlandeză spune că pot fi luați minorii din familie doar dacă există un pericol de violență asupra acestora, situație care nu a existat niciodată în această familie.

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

2013 zile a durat bătălia dusă de mama Camelia Smicală pentru copiii ei. În acest timp cu greu i-a putut vedea, și doar sub supraveghere. Anul trecut, a venit anunțul așteptat de toată lumea, după ce Tribunalul Administrativ Tampere a dat hotărârea în cazul Smicală  și anume că cei doi copii, Maria și Mihai, se întorc acasă.

Celebru medic român din Finlanda: „Este prima dată în istorie când oamenii sănătoși sunt pedepsiți pentru faptul că sunt sănătoși”

Recent, medicul Camelia Smicală a anunțat că, în urma măsurilor restrictive luate de autoritățile finlandeze, începând din luna februarie urmează să rămână fără serviciu. Smicală nu este vaccinată anti-covid și nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Te-ar mai interesa: A ventilat manual un nou născut, timp de 12 ore! P...

„În Finlanda, personalul medical nevaxx nu mai este primit la serviciu începând cu 1.02.2022.

Nici măcar la spitalele private.

Ari mai are dreptul 6 luni.

Mie, mi-au închis listele de pacienți începând cu 1.02, drept pedeapsă că nu am reușit să mă îmbolnăvesc, chiar dacă am îngrijit pacienți pozitivi și l-am pupat pe Ari cât a fost „cică” bolnav.

Este prima dată în istorie când oamenii sănătoși sunt pedepsiți pentru faptul că sunt sănătoși.

Te-ar mai interesa: Alertă la Palat! A fost internat la spital în urma...

Cu Dumnezeu înainte!”, scrie Camelia Smicală, pe pagina de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private