vineri, iunie 9, 2023

Celebrul actor Sean Penn a reușit cu greu să fugă din mijlocul infernului ucrainian. „Aproape toate mașinile transportau doar femei și copii”.

În urmă cu două zile, celebrul actor de la Hollywood a postat luni o fotografie pe contul său de Twitter în care poate fi văzut purtând un rucsac şi trăgând după el un troler în timp ce mergea pe marginea unui drum, pe lângă o lungă coloană de vehicule.

Celebrul actor Sean Penn a reușit cu greu să fugă din mijlocul infernului ucrainian

Sean Penn se afal la Kiev de câteva zile pentru a filma un documentar despre invadarea Ucrainei de către Rusia.

Actorul şi regizorul american a fost fotografiat printre participanţii la o conferinţa de presă a guvernului de la Kiev şi apărea, de asemenea, alături de preşedintele Volodimir Zelenski, într-o înregistrare video postată pe contul de Instagram al şefului de stat ucrainean.

În prima linie. Sean Penn filmează un documentar despre război şi relatează în direct din Ucraina

Din păcate, la doar câteva zile după ce a sosit la Kiev pentru a filma scene pentru documentarul său despre invazia Rusiei în Ucraina, Sean Penn a fost neboit să fugă din calea războiului, alături de alte mii de refugiaţi în Polonia, alăturându-se acestora pe jos.

Aproape toate mașinile transportau doar femei și copii”

„Eu şi doi colegi am parcurs mile până la graniţa cu Polonia după ce ne-am abandonat maşina pe marginea drumului”, a spus Penn în mesajul care însoţea poza pe Twitter.

„Aproape toate maşinile din această poză transportau doar femei şi copii, majoritatea fără niciun fel de bagaje, şi o maşină singura lor proprietate de valoare”, a mai spus actorul american.

Mesajul de pe Twitter nu explica de ce Sean Penn şi însoţitorii săi au fost nevoiţi să-şi abandoneze vehiculul. O purtătoare de cuvânt din Los Angeles, Mara Buxbaum, a anunţat, potrivit Agerpres, marţi într-un email transmis Reuters că Penn „a ieşit din Ucraina în siguranţă”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private