Sari la conținut

Certificatul verde la locul de muncă. Marcel Ciolacu: Măsura este tardivă

munca

Inițial, certificatul verde a fost implementat pentru a facilita călătoriile în interiorul U.E., în xontextul pandemic actual. Odată cu evoluția pandemiei, autoritățile au început să îl impună pentru mai multe lucruri.

Certificatul verde este folosit pentru majoritatea activităților care implică contactul cu alte persoane, la nivel european.

De asemenea, în România, s-a luat în calcul adoptarea acestuia inclusiv la locul de muncă.

Certificatul verde la locul de muncă

Introducerea certificatului verde COVID la locul de muncă este tardivă în acest moment, susține președintele PSD, Marcel Ciolacu. El a precizat că subiectul nu s-a discutat în ședința coaliției.

„Cred că am dat zeci de explicații în ceea ce privește certificatul verde, atât eu, cât și colegii mei, cât și coaliția, cât şi ministru. Este tardiv o lege cu certificatul în acest moment. Mai mult, știu că este o ordonanță de urgență în vigoare în ceea ce privește certificatul verde”, a explicat Marcel Ciolacu.

Citeste si:

Pentru liberali, însă, legea introducerii certificatului verde la locul de muncă reprezintă în continuare o prioritate, a spus președintele PNL, Florin Cîțu.

„Este în Parlamentul României, este în procedură parlamentară, cel pe care l-am depus eu, altele nu există. Le spun şi public, le spun şi în privat, eu îmi menţin părerea că trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele publice” a declarat Florin Cîțu, potrivit RRA.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.