Sari la conținut

Chiar vrem o țară ca afară? La Viena, un bordel oferă clienților 30 de minute gratuite cu „o doamnă la alegere”, dacă se vaccinează anti-covid

Măsurile de relaxare

Chiar vrem o țară ca afară? La Viena, un bordel oferă clienților 30 de minute gratuite cu „o doamnă la alegere”, dacă se vaccinează anti-covid.

Nivelurile de vaccinare din Austria sunt printre cele mai slabe din Europa de Vest, ceea ce a determinat guvernul să introducă restricții mai stricte. Aproximativ 64% din populația Austriei este pe deplin vaccinată anti-covid.

Persoanelor nevaccinate li se interzice acum accesul în cafenele, restaurante și la coafor. Regula „2G”, care necesită dovada vaccinării complete sau a recuperării după coronavirus, va fi, de asemenea, în vigoare pentru vizitele la hoteluri și cinematografe sau evenimente pentru mai mult de 25 de persoane. 

A woman dressed as nurse poses at a coronavirus disease (COVID-19) vaccination centre in a brothel in Vienna, Austria November 8, 2021. Picture taken November 8, 2021. REUTERS/Leonhard Foeger

La Viena, un bordel oferă clienților 30 de minute gratuite cu „o doamnă la alegere”, dacă se vaccinează anti-covid

Austria a raportat 9.943 de cazuri într-o perioadă de 24 de ore sâmbătă, depășind cea mai gravă zi anterioară, 13 noiembrie 2020, când au fost înregistrate 9.586.

În acest context, un bordel din capitala Austriei vine cu ofertă pentru cei care se vaccinează anti-covid, sperând astfel să crească atât rata de imunizare, cât şi profitul afacerii.

Potrivit news.sky.com, casa de toleranţă din Viena anunţă că oferă 30 de minute cu „o doamnă la alegere”, în cazul în care clientul se vaccinează anti-covid la centrul din incintă.

„Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere cu 50% a numărului de clienţi, iar cu această iniţiativă sperăm să ne revenim”, a precizat Fun Palast, într-un comunicat de presă.

După vaccinare, bărbaţii primesc o „întâlnire” gratuită de jumătate de oră cu o doamnă la alegere.

 

„Am observat în statistici că foarte mulți bărbați refuză vaccinarea sau nici măcar nu știu că se pot vaccina. Și din moment ce aceștia sunt publicul nostru, am decis să înființăm un centru de vaccinare aici”, explică Peter Laskaris, managerul centrului.

Una dintre femeile care lucrează la Fun Palast, care și-a dat numele Mina, a spus:

„Ei bine, cred că este o idee foarte bună să avem o stradă de vaccinare în Fun Palast, pentru că numele de palatul distracției sugerează să avem puțin distrează-te aici și revin puțin mai mult la normalitate. Și, de asemenea, cred că este o idee grozavă că acest lucru este oferit pentru femei, copii și, desigur, bărbați”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel