vineri, mai 27, 2022

Cunoscuta influenceriță, Cristina ICH a trecut prin clipe de groază,și a ajuns cu micuțul ei la spital. Acesta s-a confruntat cu mai multe episoade de temperatură.

Noah, fiul Cristinei ICH și a lui Alex Pițurcă, a avut episoade de febră foarte puternice.

Cristina Ich a ajuns la spital de urgență cu fiul ei
Aceasta s-a dus la spital, acolo unde i-a făcut mai multe analizeze, însă după câteva ore i s-a spus că nu e de internet și a plecat cu el acasă.

Te-ar mai interesa: Alertă la Palat! A fost internat la spital în urma...

„Am avut câteva zile de coșmar, mai ales că eu nu am mai avut probleme cu Noah până acum: colici, dureri de burtă, maxim a avut o febră 38 care nu era nimic îngrijorător, acum a ținut-o numai în 40-41 cu 5 a avut-o într-o seară. M-am speriat atât de tare. Am fost cu el la spital, analize, și mi s-a zis că nu era de internare”, a spus Cristina Ich pe contul său de Instagram.

Deoarece situația nu se amaliora,influencerița a mărturisit că i-a fost teamă ca băiețelul să nu intre în convulsii, motiv pentru care a solicitat să i se pună o perfuzie. Ea consideră că a greșit atunci când l-a dus pe acesta la spital, deoarece organismul nu a avut timp să evidențieze apariția unei bacterii.

Te-ar mai interesa: Schizofrenia: 3 mituri comune distruse!...

„Greșeala mea a fost că l-am dus imediat la analize. Când a făcut febră 39 l-am dus imediat la analize și cred că organismul n-a avut timp să arate că e ceva bacterial și atunci n-a ieșit nimic. Dar 100% era ceva bacterial, că n-ai cum”, a precizat ea.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private