Din cuprinsul articolului
Usturoiul conține un număr mare de compuși sulfurici care activează enzimele ficatului responsabile cu eliminarea toxinelor. În plus,conține alicină și seleniu, două elemente care protejează ficatul.
Este unul dintre cele mai bogate fructe în vitamina C și antioxidanți, care curăță ficatul natural. De asemenea, conține un flavonoid numit naringenină care stimulează producția de enzime detoxifiante din ficat.
Ceaiul verde conține o mare cantitate de catehină, un antioxidant vegetal care s-a demonstrat că are capacitatea de a elimina depozitele de grăsime din ficat.
Strugurii au un efect puternic detoxifiant demonstrat de numeroase studii. De aceea a fost dezvoltată o terapie cu struguri care ajută la tratarea mai multro boli.
Legumele verzi precum spanacul sau salata verde conțin compuși care ajută la detoxifierea ficatului și la neutralizarea metalelor grele care se acumulează în ficat.
Provocările vor fi la ordinea zilei pentru cele mai multe dintre zodii, în contextul în…
Supa, peștele, roșiile sau laptele de cocos din conserve vă pot salva atunci când vă…
Îndrăgitul actor Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a susținut un spectacol…
Senatul a adoptat proiectul pentru aprobarea OUG 34/2024 care prevede scutirea de la plata contribuţiilor…
Un bărbat, şofer pe ambulanţă, a suferit un atac cerebral în timp ce se îndrepta…
Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, a prezentat luni o aplicaţie pentru…