vineri, noiembrie 27, 2020
Elena Oceanu

Vrei o gustare delicioasă, bogată în proteine şi cu puţine calorii? Iată câteva exemple de gustări recomandate de nutriţionişti care conţin aproximativ 24 de grame de proteine:

  1. Carne de curcan şi brânză

Două bucăţi de şuncă de curcan şi două felii de brânză îţi oferă cele 24 de grame de proteine şi îţi potolesc pofta de mâncare, spune Katherine Brooking, nutriţionist la Appetite for Health.

  1. Brânză cottage şi struguri

Dawn Jackson Blatner, spune să combini scorţişoară cu brânză cottage şi struguri pentru o gustare uşoară care conţine 26 de grame de proteine.

  1. Nuci de soia şi smochine

50 de grame de nuci de soia şi aproximativ patru smochine îţi vor oferi aproximativ 22 de grame de proteine, spune Angela Ginn-Meadow purtător de cuvânt la Academy of Nutrition and Dietetics.

  1. Pastramă de vită

Julie Upton, nutriţionist la Appetite for Health, te sfătuieşte să alegi 85 de grame de pastramă de vită care conţin 24 de grame de proteine.

  1. Iaurt şi migdale

Elisa Zied, autoarea cărţii Younger Next Week recomandă să amesteci o ceaşcă de iaurt cu 40 de grame de migdale pentru o gustare delicioasă care conţine 21 de grame de proteine.

 

Parteneri