Sari la conținut

CINE ESTE inginerul Mircea Călin Laza, NOUL MANAGER interimar de la Spitalul Colentina

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat joi că manager interimar al Spitalului Colentina va fi Mircea Laza, care a deținut, până în 2016, funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Deva.

După ce ieri a demis-o pe doctorița Silvi Ifrim care a deținut 8 luni funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina, primarul Gabriela Firea anunță un nou șef pentru uriașa unitate medicală bucureșteană. Noul manager interimar va fi Mircea Călin Laza, care a fost director al Spitalului Județean de Urgență Deva din 2012 până în august 2016.

Mircea Călin Laza este inginer, de profesie, absolvent al Institutului Politehnic București. Din 13 februarie 2017, el deținea funcția de director comercial al Complexului Energetic Hunedoara, potrivit Mesagerului Hunedorean.

Citeste si:

Potrivit publicației Glasul Hunedoarei, noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina din București a demisionat, anul trecut dintr-o funcție similară pe care o deținea la Spitalul Județean de Urgență Deva. Călin Mircea Laza a explicat într-o scrisoare adresată presei, care au fost motivele pentru care a decis să își dea demisia de la conducerea unității sanitare din Deva. Continuarea pe EVZ.RO. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.