Sari la conținut

Dana Budeanu declarații șocante cu privire la Spitalul Colentina: „Nu mai acceptați așa ceva! Toți medicii, răsculați-vă!”

Dana Budeanu revine cu declarații socante legate de spitalul Colentina! Aceasta susține că actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan vrea să îl înlocuiească pe actualul manager Dr. Victor Cauni, cu un om al primarului numit pri ordin politic.

„Domnul Cauni a primit aprobarea a 250 de milioane de euro pentru dezvoltarea Spitalului Colentina. În România, și în special sub guvernele care au îngropat această țară amărâtă, un profesionist construiește un proiect foarte mare pentru o instituție, în speță acum avem un spital. Și e firesc că trebuie făcut de un profesionist care știe pe dinafară spitalul, nevoile acestuia. Este un om care asta face, de dimineață până noaptea. Orice instituție trebuie condusă de un om care știe ce face”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

„Acest proiect a fost aprobat pentru că probabil este excepțional. Este încă un corp care se va construi. După ce acest proiect a fost aprobat de către Primărie, deci se bagă banii, el trebuie dat pe mâna cuiva. A cui? Cine este Primar General? Domnul Nicușor. Și atunci s-a dat spitalul pe mâna unui om care poate fi controlat de cei care au puterea politică la Primăria Capitalei. Că asta e procedura la noi în țară”, a mai precizat această.

Citeste si:

Dana Budeanu susține că Nicușor Dan plănuiește să îl pună la conducerea Spitalului Colentina pe Andrei Cosmin David.

„Numele este același pe care, după incendiul ăla de la Constanța, cred eu, a fost pus de Florin Cîțu la ceva”, dezvăluie Dana Budeanu.

„Domnul Cauni vrea să dea 250 de milioane în spital. Ați înebunit? Păi ce facem, noi ăștia de pe linia politică? Ce facem, murim de foame? De-aia nu e bun. Nu este bun nimeni!”, susține această.

„Eu sunt un om normal. Un cetățean normal. Nu îmi doresc să candidez niciodată. Nu am nicio combinație cu statul, nu voi avea în viața mea. Mesajul meu către toată lumea din țară asta, către medici, profesori, oameni, este: nu mai acceptați așa ceva. Cum? De mâine, toți medicii de la Colentina nu mai operează, nu mai intră în spital, toate asistentele, toți. Niciun pacient nu mai acceptă nimic.

Nicăieri nu se poate altfel, aici am ajuns! Nu se poate. Oricine poate să fie Dana Budeanu, din punct de vedere al atitudinii. Orice om poate fi așa. Că dacă sunt un milion așa, ei nu au ce să facă, ei sunt câțiva. Noi suntem 15 milioane. Asta nu realizează populația. Toți medicii, răsculați-vă. Pentru voi vă răsculați.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.