Sari la conținut

Cine îi cere demisia lui Raed Arafat? „Deschideți Spitalul Colentina și pentru pacienții non-Covid!/Răbdarea mea a ajuns la capăt”

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Raed Arafat, şeful DSU

Cine îi cere demisia lui Raed Arafat? „Deschideți Spitalul Colentina și pentru pacienții non-Covid!/Răbdarea mea a ajuns la capăt”

Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS și membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, le dă un ultimatum șefurilor DSP-urilor și lui Raed Arafat. Acesta cere redeschiderea Spitalului Colentina, dar și a altor spitale din țară, pentru pacienții non-Covid, care nu mai au acces la tratament.

După o vizită la Spitalul Colentina pentru o discuție cu managerul Victor Cauni, Emanuel Ungureanu le cere public Direcției de Sănătate Publică București (DSP) și secretarului de stat Raed Arafat redeschiderea Spitalului Colentina pentru toți pacienții. „Dacă nu sunteți în stare, plecați”, este mesajul transmis de Emanuel Ungureanu conducerii DSP București și lui Raed Arafat.

„Deschideți Spitalul Colentina și pentru pacienții non-Covid!/ Răbdarea mea a ajuns la capăt”

„Demisia! Mesaj public către Direcția de Sănătate Publică București și către domnul Secretar de Stat Arafat!
Deschideți Spitalul Colentina către TOȚI pacienții! Dacă nu sunteți în stare, plecați.
Răbdarea pacienților cu boli grave, a personalului medico-sanitar și a managerului Victor Cauni, a ajuns la final”, a scris Ungureanu pe contul său de Facebook.

Emanuel Ungureanu îi cere demisia lui Raed Arafat

Ungureanu spune că această ar trebui să profităm de această perioadă în care suntem într-o ușoară scădere cu pacienții Covid și să facem „circuit verde” și pentru pacienții cu alte afecțiuni. Acesta consideră că e timpul ca medicii care „nu mai operează de un an și o lună”, să-și facă treaba și pentru ceilalți bolnavi, nu doar pentru pacienții Covid.

„Dacă după Sărbătorile de Paște Spitalul Colentina nu va fi deschis și pentru pacienții non Covid-19, lucru valabil și pentru celelalte spitale dedicate ABSURD doar Covid-19, de exemplu Spitalul Municipal Râmnicul Sarat voi cere Ministerului Sănătății demiterea șefilor DSP și primului-ministru Câțu demiterea Secretarului de Stat Raed Arafat.
Răbdarea mea a ajuns la capăt”, a subliniat deputatul Emanuel Ungureanu.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: