joi, martie 30, 2023

Andreea Moldovan spune că nu a lucrat „de capul ei”. „Ordinul de carantinare a fost agreat de toată lumea. Inclusiv de Raed Arafat”.

În cursul zilei de vineri, Vlad Voiculescu a făcut primele declarații după demiterea de la Ministerul Sănătății. Fostul ministru al Sănătății a declarat că mandatul său s-a încheiat acum 2 zile și asta a pus punct unui șir de 113 zile de mandat și „de ciocniri între mentalități”. De asemenea, acesta a ținut să-i mulțumească public fostului secretar, Andreea Moldovan, care l-a susținut în toată această perioadă.

Te-ar mai interesa: Avertizare NASA: Posibile furtuni geomagnetice vin...

„Vreau să le mulțumesc celor care duc greul, medici, asistente, ambulanțieri. Vreau să mulțumesc și echipei mele. Vreau să mulțumesc în mod deosebit doamnei Andrea Moldovan, un profesionist remarcabil” a spus Vlad Voiculescu.

Andreea Moldovan: „Nimeni nu este deținătorul unui adevăr absolut”

Andreea Moldovan a punctat că în scurtul său mandat de secretar de stat a învățat „extrem de multe. Și bune și rele. Aceasta a mai spus că a venit la ministerul Sănătății la solicitarea lui Vlad Voiculescu și a aceptat să se alăture echipei, pentru că „știam că are planuri bune și are planuri bune pentru a ajuta să se însănătoșească acest sistem sanitar de atât de mult timp”.

Te-ar mai interesa: Importanța activității fizice și a obiceiurilor al...

„Am apreciat mult că nu am fost condiționată politic. Pentru mine a fost extrem de important, venind din sistem să știu ce se întâmplă acolo, știind problemele, să încerc să le rezolv. Un alt avantaj al meu mare este că știu să comunic cu colegii din țară, fie că sunt medici, asistente, infirmiere sau personal administrativ din spitale. Astfel că am ținut în permanență legătura cu ei și am știut ce se întâmplă. Și am știut care sunt problemele lor reale.

Te-ar mai interesa: Conferința „Galatia 2023” aduce în România special...

Acele call-uri repetate, prelungite și în miez de noapte pe care le-am avut cu reprezentanții DSP-urilor, cu managerii din spitale, cu managerii din spitalele Covid, cu colegii din spitale Covid, cu asistentele din școli sau cu medicii din școli, se asemenea, cu personalul din serviciile de Ambulanță, (aceste call-uri, n.e.) au reprezentat prilejuri adevărate de a ști exact ce se întâmplă și de aști ce avem de făcut.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Cele mai frecvente cauze...

Pentru că nimeni nu este deținătorul unui adevăr absolut. Ci doar printr-o colaborare și o comunicare eficientă putem să alegem cele mai bune soluții. Am vrut să ținem cont nu numai de pandemie, pentru că există și pacienții cu afecțiuni cronice pe care nu avem voie să-i uităm.

Am regretul că erau niște ordine care trebuiau să iasă mai departe. Mai aveam și testarea în farmacii și alte proiecte, sper să fie continuate, pentru că sunt proiecte bune” a spus medicul Andreea Moldovan în conferința de presă.

Te-ar mai interesa: Substanța consumată de Ana Morodan, prinsă băută ș...

Andreea Moldovan spune că nu a lucrat „de capul ei”

În ceea ce privește ordinul privind carantinarea, Andreea Moldovan susține că a fost agreat „de toată lumea”.

„S-a discutat in 2 zile succesive ordinul, intr-o companie selectă, inclusiv sefa INSP Adriana Pistol si Raed Arafat, forma a fost agreată de toata lumea. Nu am lucrat de capul meu, a fost o muncă de echipă” a mai spus fostul secretat de stat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private