marți, iunie 6, 2023

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea României, a revenit în centrul atenției cu o nouă previziune care îngheață întreaga țară. Femeia spune că 2000 de extretereștri se pregătesc de INVAZIE.

„VIN EXTRATERESTRII ! 2000 DE EXTRATERESTRI SE PREGATESC DE INVAZIE !

7 Martie 2022,ora 6,18 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

„Extraterestrii !

Doua mii (2000) de Extraterestri se pregatesc de Invazie !”

Si vad dragilor, multe OZN -uri ,foarte multe de diferite marimi si de diferote forme, OZN -uri in jurul carora, se grabeau Prietenii nostri ca sa intre in ele.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Da,erau acei omuleti gri deschis,un gri precum praful de ciment,chiar usor mai deschis la culoare.

Asa, ca in imaginile de mai sus.

Dragii mei, din pricina a ceea ce se intampla acum pe Planeta Pamant, din pricina riscului de a incepe al treilea Razboi mondial, iata ca,asa cum am scris adeseori, Prietenii nostri Extraterestrii sunt pregatiti sa ajunga la timp, adica, inainte ca oamenii sa se distruga unii pe altii.

Stiu ca multi dintre cititori ,nu au crezut si nu cred in existenta Extraterestrilor. Dar asta mai putin conteaza. Ce conteaza acum dragilor, este faptul ca, acesti super inteligenti ai Universului ,vor opri dezastrul mondial ce se contureaza incepand cu acest Razboi a lui Putin.

Te-ar mai interesa: Semințe de mac: beneficii uimitoare pentru inimă, ...

O sa readuc aici articolele(o parte din ele) cu si despre Extraterestri.

Iata:

OZN – URILE , EXTRATERESTRII SI DUMNEZEU ! INVAZIE DE OZN-URI!

18 August 2021,ora 5,22 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un Cer senin de noapte,iar pe Cer,foarte aproape de pamant erau multe,foarte multe OZN -uri mai mari sau mai mici.

Asa precum cad frunzele toamna din copaci,tot la fel pluteau prin aer multe OZN-uri.

Te-ar mai interesa: Slăbește cu dieta Uglov 5 kilograme în 10 zile! Di...

In mijlocul acestor OZN-uri ce au acoperit pamantul in aer, se afla un OZN si mai mare decat toate celelalte.

Acest OZN se diferentia prin faptul ca ,era si mai mare decat celelalte,dar mai ales,avea in față si in spate ,deasupra lui,avea ceva special,ceva ce nici nu ganditi dragilor.

OZN -ul avea o Cruce alba de lumina in față deasupra sa,si o alta Cruce tot din lumina alba, in spate,dar tot deasupra.Crucea din lumina albaera inalta si orbitor de stralucitoare.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...

Acest OZN mare, ce avea ca ajutor SFANTA CRUCE din lumina alba, era un fel de conducator,era in fața celorlalte OZN-uri.

Dar intr-o clipa,apare scris cu rosu precum sangele,apare scris in aer asa:

„OZN = DUMNEZEU a creat Extraterestrii!”

Dupa care, inscrisurile acestea dispar,dar OZN -urile raman impanzite pe Cerul de noapte,foarte aproape de pamant.
Prieteni dragi, iata inca o DOVADA clara ca, DUMNEZEU a creat EXTRATERESTRII ,DUMNEZEU a creat mai multe lumi.Nu suntem noi buricul UNIVERSULUI infinit ,creat de DUMNEZEU.

Te-ar mai interesa: Intrarea Coreei de Nord în OMS stârnește indignare...

Categoric nu suntem singuri, in acest infinit UNIVERS !!!

Nu se ostenea BUNUL DUMNEZEU ca sa creeze atatea Planete,atatea TAINE ale UNIVERSULUI doar pentru aproximativ 8 miliarde de suflete,mai precis ,7,8 miliarde de oameni.

Trebuie sa iesim din plafonarea care ne-a cuprins mintea, si sa gandim mai mult, sa acceptam ca sunt si alte Lumi create de Dumnezeu.

Cine vrea,nu e obligatoriu!

EXTRATERESTRII,

adica omuletii gri,vor fi primii care vor face cunostinta cu pamantenii,si nu cu orice pamanteni,ci cu romanii din Romania Duhului Sfant. Poporul roman va fi primul care va da mâna cu Extraterestrii.

Dar ,am o rugaminte la cei care nu accepta ca mai exista si alte suflete inafara pamantului.

Si anume:nu jigniti,nu vorbiti urat despre fratii nostri Extraterestri! Nu ne-au facut nimic rau,ei exista si vor interveni atunci cand vom crede ca totul e pierdut.

Cu dragoste,Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog-ul său personal.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private