Sari la conținut

Cluj: Congresul Societăţii Române de Angiologie şi Chirurgie Vasculară

Peste 90 de lucrări ştiinţifice sunt prezentate de specialişti de renume din ţară şi din străinătate la Congresul de Angiologie şi Chirurgie Vasculară, care se desfăşoară, joi şi vineri, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

În cadrul reuniunii aflate la cea de-a zecea ediţie sunt abordate teme precum tromboza şi boala canceroasă, mijloacele noi de terapie chirurgicală intravasculară arterială, anticoagulantele noi, profilaxia şi tratamentul tromboembolismului venos, infecţia în chirurgia vasculară, malformaţiile vasculare, metode de terapie minim invazivă în boala varicoasă, rezultatele tratamentului chirurgical în arteriopatii şi venopatii, etc.

La evenimentul de la Cluj-Napoca participă medici rezidenţi din toate specialităţile, medici de familie, medici internişti, cardiologi, radiologi, dermatologi, chirurgi generalişti şi cardiovasculari, oncologi, sau profilaţi pe explorări Doppler.

Congresul stă sub semnul multidisciplinarităţii şi corelează experinţa românească în domeniu cu cea internaţională, spune preşedintele Societăţii Române de Angiologie şi Chirurgie Vasculară, prof. univ. dr. Aurel Andercou

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel