sâmbătă, martie 25, 2023

CNCAV. Aproape 12.000 de persoane au fost vaccinate anti-covid, în România.

Numărul total al persoanelor vaccinate anti-Covid până joi, în România, este de aproape 12.000. potrivit raportărilor Centrului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, situația din ziua de 1 ianuarie 2021, ora 17.00, este următoarea:

Te-ar mai interesa: Medic celebru: există viață după moarte! Acestea s...

Aproape 12.000 de persoane au fost vaccinate anti-covid, în România

1. Număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (înultimele 24 de ore): 1367 persoane.

2. Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020): 11.656 persoane.

3. Număr de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (în ultimele 24 deore): 0 reacții comune și minore, dintre care:

  •  0 reacții de tip local;
  • 0 reacții generale.

4. Număr de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (începând din 27 decembrie 2020):

  • 26 reacții comune și minore, dintre care 4 reacții locale cu durere la locul injectării;
  • 22 reacții generale (febră, cefalee, mialgii, astenie, alergii de tip urticarie).

Datele au fost puse la dispoziția CNCAV prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor. Precizăm că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00. Motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea dinziua următoare.

Te-ar mai interesa: Ghid complet de valori ale glicemiei în funcție de...

Reamintim că, în România, campania de vaccinare anti-covid a început pe data de 27 decembrie 2020.

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private