vineri, martie 24, 2023

CNCAV. O nouă tranșă de vaccin Moderna a ajuns astăzi în țară

Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), vineri, 28 ianuarie, o nouă tranșă de 177.600 doze de vaccin produs de compania Moderna au ajuns astăzi în țară, la C.N. Unifarm S.A.

Transportul a fost asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin au fost aduse în București pe cale terestră.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ai intestinele pline de toxin...

CNCAV. O nouă tranșă de vaccin Moderna a ajuns în țară

Cele aproape 178.000 de doze Moderna au fost depozitate la Compania Națională „Unifarm” SA, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național.

Depozitul Companiei Naționale „Unifarm” SA este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman.

În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziție de firma producătoare, sens în care, periodic, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației.

Te-ar mai interesa: Curățați-vă colonul și ardeți grăsimile cu aceast ...

Până la acest moment, țara noastră a recepționat 3.715.100 doze de vaccin produse de compania Moderna, iar 991.583 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private