sâmbătă, iulie 31, 2021

Scade colesterolul și tensiunea arterială! Este incredibil acest amestec. Cercetătorii americani au identificat bolile de inimă ca fiind inamicul numărul 1inamicul numărul 1 al persoanelor adulte. În America,

la fiecare 43 de secunde cineva moare din cauza afecțiunilor cardiace.

Bolile de inimă vin ca o consecință a tensiunii arteriale mari sau oscilante și a valorilor mari de colesterol.

Problemele acestea pot fi controlate cu un stil de viață sănătos, cu evitarea fumatului și a mâncatului excesiv, a grăsimilor trans și a stresului. Mișcarea are și ea un rol esențial în combaterea problemelor de tensiune și colesterol. Și nu în ultimul rând, vă puteți ajuta organismul cu un cocteil incredibil, care are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare.

Trebuie să faceți un amestec din 5

ingrediente pe care sigur le aveți în casă. Dacă veți lua câte o linguriță din acest remediu înainte de fiecare masă, valorile colesterolului dv., dar și ale tensiunii arteriale, se vor îmbunătăți semnificativ.

Ce vă trebuie

½ lingură de ghimbir ras

o lingură de oțet de mere

sucul de la ½ limetă (lămâie verde, dacă nu aveți folosiți galbenă)

O lingură turmeric

1 usturoi verde, cu tot cu tulpină și căpățână, tăiat foarte mărunt

Toate ingredientele trebuie bine mixate la blender, după care remediul va fi depozitat în borcan de sticlă, la frigider.

Înainte de masă luați

câte o linguriță, iar dacă nu vă va fi pe plac mirosul, nu uitați că toate ingredientele au fost alese pe baza proprietăților lor. Așadar, dacă vă este greu să luați amestecul crud, îl puteți dilua în apă, ceai sau în smoothie-urile dv.

Ultimele stiri

Parteneri