sâmbătă, mai 21, 2022

Codin Maticiuc, declarații șocante despre cluburile de fițe: „90% dintre oameni sunt morți de drogați. Sunt şi copii!” VIDEO

Codin Maticiuc a devenit cunoscut publicului din România pentru cuceririle și bârfele mondene. Acum este un om de afaceri cunoscut și un filantrop.

Scopul principal al lui Codin Maticiuc este să ajute cât mai mult sistemul medical public românesc. Acolo unde alții închid ochii și merg mai departe considerând că poate pacienții nu au nevoie de mai mult, Codin și Fundația Metropolis folosesc și ultimul leu strâns din donații pentru a mai pune câte o cărămidă la tot ceea ce înseamnă proiectul #spitalepublicedinbaniprivați.

Te-ar mai interesa: Remedii naturiste pentru diabetul de tip 2...

Codin Maticiuc, declarații șocante despre cluburile de fițe: „90% dintre oameni sunt morți de drogați. Sunt şi copii!”

Dar obiceiurile vechi nu trec repede. Maticiuc, un personaj nonconformist și plin de culoare, nu putea lipsi nici în acest an din decorul petrecerilor organizate de 1 Mai, de la Mamaia. El a publicat câteva clipuri picante pe rețele de socializare, de la o petrecere extravagantă.

Recent, acesta a abordat în vlogul său de pe YouTube subiectul consumului de droguri în cluburi.

Codin Maticiuc a dezvăluit că este la curent cu practicile din acele locații și a tras astfel un semnal de alarmă.

Afaceristul a dezvăluit pe canalul său oficial de YouTube ce se întâmplă în cluburi, făcând dezvăluiri îngrijorătoare despre consumul de droguri în rândul tinerilor.

Te-ar mai interesa: Beneficiile secrete pentru sănătate ale orezului a...

Codin Maticiuc a vorbit despre petrecerile de 1 Mai de pe litoralul românesc și despre pericolele la care se expun tinerii în timpul acestor petreceri.

„Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două dăți (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte, după care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua.

Te-ar mai interesa: Anunț de ultimă oră! OMS ședință de UREGENȚĂ privi...

(…) Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești unde sunt copii, sunt morți de drogați.

Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile”, a spus Codin Maticiuc pe canalul său de YouTube.

„Trebuie să te droghezi sau să te fi drogat cel puțin măcar o dată ca să înțelegi”

Maticiuc a vorbit despre consumul de droguri din cluburi, dar a mărturisit că nu l-a atras nici genul de muzică practicat acolo și, cu atât mai puțin, drogurile, el preferând alcoolul.

Te-ar mai interesa: Vedetă din România ajunsă la Psihiatrie. „Pe mine ...

„Trebuie să te droghezi sau să te fi drogat cel puțin măcar o dată ca să înțelegi beat-ul ăla”, a mai spus Codin Maticiuc.

La începutul lunii, actorul din Miami Bici și-a uimit fanii cu un clip video publicat pe Tik Tok, în care se poate observa opulența care însoțea petrecerea la care era prezent.

Imaginile surprind un moment de aroganță maximă, în care sticle scumpe de șampanie merg către un invitat. Filmul este însoțit de mesajul „20k euro în Armand de Brignac pleacă către un barosan”.

Te-ar mai interesa: Copiii care nu au prieteni sau nu se înțeleg cu ma...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private