Sari la conținut

Codin Maticiuc: ”Te urăsc, tată. Astăzi, de ziua ta, vreau să-ți spun că te urăsc, tată. Te urăsc că ai ridicat…”

Codin Maticiuc: ”Te urăsc, tată. Astăzi, de ziua ta, vreau să-ți spun că te urăsc, tată. Te urăsc că ai ridicat…”. Iată ce a spus Maticiuc despre tatăl său.

Codin Maticiuc i-a transmis un mesaj extrem de puternic tatălui său, omul de afaceri Ion Maticiuc, în chiar prima zi a anului.

Fostul crai de Dorobanți, cunoscut mai mult după porecla celebră pe vremuri, s-ar părea că s-a maturizat, a devenit un om de afaceri de succes, se implică în acte de caritate, face actorie.

”Te urăsc, tată. Astăzi, de ziua ta, vreau să-ți spun că te urăsc tată. Te urăsc că ai ridicat ștacheta atât de sus.

Măcar mama are niște calități imposibile la care nici măcar nu visez să ajung și m-am obișnuit cu asta.

Dar tu? Cel cu care mă comparam în fiecare an și nu știam pe unde să scot cămașa.

La 33 de ani erai cel mai tânăr ambasador român, eu scoteam o carte despre cluburi și f*tut. Apoi ai construit un business, o familie și o casă.

Am o familie frumoasa și eu, un business cu care mă chinui, supraviețuiesc și locuiesc într-o casă construită de tine.

Ai construit un orfelinat cu 2,5 milioane de euro. Cred că anul acesta abia voi renova îndeajuns de multe spitale încât să egalez această sumă.

Îți mulțumesc ție și lui Dumnezeu că nu ai produs, scris și jucat în filme. Voi trece linia aceea dintre ură și dragoste înapoi abia când voi fi sigur că ai mei copii mă vor privi și pe mine măcar cu

jumătate din admirația și respectul cu care eu mă uit la tine. Te urăsc tată, foarte mult te urăsc!” a scris fostul crai de Dorobanți pe pagina sa de Facebook.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel