Sari la conținut

Horoscop chinezesc: Ce va aduce Anul Iepurelui de Apă. Atenție la vulnerabilitățile iepurelui! FRICA este una dintre acestea…

Horoscop chinezesc: Ce va aduce Anul Iepurelui de Apă. Atenție la vulnerabilitățile iepurelui! FRICA este una dintre acestea… Vom avea oare motive de frică?

 

Zodiac CHINEZESC 2023. Din data de 22 ianuarie 2023, în zodiacul chinezesc se intră în Anul Iepurelui de Apă. Va fi aici până în data de 9 februarie 2024 cand va incepe anul Dragonului de Lemn.

Ce ne așteaptă în acest an? Ei bine, este un an anost, dar liniștit. Chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut.

Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței.

Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Iar acest lucru este un mare câștig!

Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Atenție la aceste detalii extrem de importante!

Ei bine, în noul an, legea și ordinea se vor aplica ”elastic”. Obiceiurile și regulile nu se vor impune în mod rigid, brutal. Nimeni nu pare prea înclinat să-și bată capul cu realitățile neplăcute.

Potrivit site-ului sfatulpărinților.ro, vom fi ocupați cu viața, bucurându-ne de prezența celor dragi și făcând glume. Scena este calmă și liniștită, chiar ușor deteriorată de somnolență.

Totodată, vom avea tendința să amânăm sarcinile grele cât mai mult timp posibil.

Banii se pot obține ușor, fără prea multă muncă. Viața noastră rămâne, totuși, apatică și leneșă pe măsură ce ne permitem luxul la care am visat mereu. Urmează un an cu o pace netulburată de nimic. S-ar putea să fim chiar fără griji și fericiți.

Dar haideți să vedem cum arată anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte, potrivit sursei citate.

Anul Iepurelui de Apă  pentru ȘOBOLAN

Un an calm și liniștit. Trebuie să fii atent la bani, deoarece este posibil să apară câteva neînțelegeri la serviciu sau acasă.

Sunt șanse mari pentru semnarea unor contracte de afaceri. În plan personal, este posibilă mărirea familiei.

Anul Iepurelui de Apă pentru BIVOL

Un an minunat pentru Bivoli. Deși mai ai de rezolvat chestiuni de rezolat, problemele se aranjează una câte una. Este posibil ca unele acțiuni să nu dea roadele scontate, iar dacă ai împrumutat bani să nu-i recuperezi pe toți. Totuși progresul tău va fi constant. La capitolul sănătate nu se anunță evenimente semnificative.

Anul Iepurelui de Apă pentru TIGRU

Cel mai fericit an pentru Tigri. Veștile bune sunt gata să apară, iar afacerile și dragostea vor înflori din nou.

Vor mai fi ceva obstacole în calea ta, dar le vei depăși pe toate cu puțin efort. Una peste alta, va fi un an mulțumitor, cu realizări de care să fii mândru.

Anul Iepurelui de Apă pentru IEPURE

Un an foarte bun în care se prevăd promovări în carieră, succese financiare. Vei culege roadele unor acțiuni trecute sau vei recupera fonduri pierdute. Planurile tale sunt ușor de îndeplinit. În plan personal se anunță sărbătoare. Familia primește un nou membru.

Anul Iepurelui de Apă pentru DRAGON

Calmul revine în viața ta. Se întrevede un progres continuu.

Ei bine, dragi dragoni, vântul norocului te poartă pe aripile sale.

Și viața de familie este minunată, deși pot apărea câteva probleme minore cu sănătatea. Un an statornic, fără probleme de natură financiară. Vești bune, nu-i așa? Ați tras destul până acum…

Anul Iepurelui de Apă pentru ȘARPE

Un an deosebit de fericit pentru Șarpe. Anumite obligații te vor ține ocupat și nu vei putea sta prea mult cu cei pe care îi iubești. Promisiunile făcute altora trebuie îndeplinite. Banii și sunt cheltuiți foarte ușor.

Anul Iepurelui de Apă pentru CAL

Un an foarte norocos pentru Cai, mai ales la capitolul investiții. Viata ta este liniștită, dar foarte ocupată. Se preconizează vești fericite sau creșterea numărului membrilor familiei. Un an în care te poți aventura în orice fără a avea obstacole de nedepășit.

Anul Iepurelui de Apă pentru CAPRĂ/OAIE

Un an bun pentru că poți câștiga sume importante de bani dacă ești sârguincios și dai dovadă de pasiune în ceea ce faci. Acasă poți fi mici scandaluri sau neplăceri din cauza repercusiunilor unui trecut neglijat. Problemele de sănătate sunt determinate de împrejurări accidentale. În final, vei trece peste toate obstacolele și vei putea progresa.

Anul Iepurelui de Apă pentru MAIMUȚĂ

Un an foarte bun în care perspectivele de viitor sunt din nou strălucitoare. Vei primi ajutor neașteptat din partea oamenilor sau conjuncturilor favorabile. Liniștea este restabilită acasă și la serviciu, iar afacerile vor intra pe cursul lor normal. Deși câștigurile se anunță modeste, anul este bun pentru a scruta noi orizonturi sau pentru schimbări importante.

Anul Iepurelui de Apă pentru COCOȘ

Se anunță un an bun doar dacă rămâi conservator în concepții. Investitiile sunt șubrede și nu trebuie să forțezi prin speculații, pentru că riști să pierzi. Ești predispus la calcule greșite, iar profiturile pot fi pierdute prin cheltuieli neașteptate. Este recomandat ca în acest an să te aliezi cu alte persoane și să nu acționezi pe cont propriu.

Anul Iepurelui de Apă pentru CÂINE

Un an favorabil pentru aspirațiile Câinilor. Poți demara propria afacere sau te poți asocia cu alte persoane.

Ești capabil să-ți schimbi poziția prin avansare și poți reorganiza lucrurile în beneficiul altora. Problemele sunt rezolvate cu un nivel redus de complicații.

Anul Iepurelui de Apă pentru MISTREȚ

Un an bun pentru Mistreți, dar cu rezultate modeste. Se pot ivi obstacole, dar nu vor fi scandaluri mari sau revolte serioase. Se anunță și câștiguri financiare și ești capabil să-ți întărești poziția. Viața de acasă este calmă și fericită. Se întrevăd acțiuni sociale plăcute, mai notează sfatulpărinților.ro.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: