Sari la conținut

Coincidență remarcabilă. Cum a salvat Lidia Fecioru o femeie de la sinucidere. „Azi este o femeie liberă”

Lidia Fecioru
Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei
Predictii pentru 2024

Coincidență remarcabilă. Cum a salvat Lidia Fecioru o femeie de la sinucidere. „Azi este o femeie liberă, o femeie care a început să râdă din nou”.

Cunoscutul bioenergoterapeut a povestit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, la Antena 3, despre minunea care s-a întâmplat în viața unei femei. Suntem interconectați fără să ne dăm seama. În susținerea acestei idei, Lidia Fecioru a dat ca exemplu povestea unei femei care s-a salvat de la moarte, după ce a văzut o emisiune în care ea vorbea despre faptul că trebuie să pleci în momentul în care ești într-o căsătorie toxică.

Cum a salvat Lidia Fecioru o femeie de la sinucidere

„La mine la cabinet a venit o doamnă care a avut o viață foarte tumultuoasă, era jignită de socri, de soț. Și a venit să-mi mulțumescă pentru faptul că i-am schimbat viața prin emisiunile noastre. Uitându-se la emisiunile noastre și-a schimbat viața. De ce? Pentru că a avut o clipă de rătăcire de a-și pune capăt zilelor.

Având un copil de șapte ani, într-o căsnicie grea, în care era chinuită și de socri și de soț. Cum spun eu: dacă nu ai noroc de dimineață, după-amiază du-te și te culcă, nu-l mai căuta. Pentru că de la început căsnicia ei s-a arătat a fi într-un fel destul de grea, pentru că e un motiv pentru care ne naștem, pentru care venim în viața asta și nu avem dreptul că ne gândim vreo secundă să ne luăm viața”, a povestit Lidia Fecioru.

Coincidența remarcabilă care a schimbat viața unui om

O coincidență este o potrivire remarcabilă de evenimente sau circumstanțe care nu au aparent nici o legătură de cauzalitate unul cu altul. Astfel, percepția unor coincidențe remarcabile poate determina sugestia unor intervenții supranaturale, oculte sau paranormale.

Sau, de asemenea, ar putea susține credința în fatalism, doctrină potrivit căreia evenimentele se vor întâmpla în mod exact după un plan prestabilit. Psihiatrul Carl Jung a dezvoltat o teorie, potrivit căreia apariția unor coincidențe remarcabile se datorează unei „sincronicități”, pe care el a definit-o ca un „principiu de legătură acauzală”.

Lidia Fecioru consideră că femeia care și-a schimbat viața a trăit un astfel de eveniment, o coincidență remarcabilă care a fost răspunsul potrivit, în momentul respectiv, la nevoia sa de ajutor.

„Se uita la o șosea pe care mergeau foarte multe TIR-uri și i-a venit în cap să se ducă să se arunce sub TIR. Povestesc asta pentru că foarte multe femei, dar și bărbați, au acel clic. Și la un moment, dat când avea ea gândul acesta urât, a strigat-o băiețelul ei că nu mergea telecomanda. să schimbe de pe emisiunea noastră pe desene animate.

Și ea până atunci nu văzuse nicio emisiune de-a noastră și atunci eu spuneam atunci că dacă ești într-o căsătorie toxică, pleacă. Îți dai seama că destinul, prin copilul ei, a chemat-o în fața televizorului ca să poată să-și schimbe viața.

Azi este o femeie liberă, o femeie care a început să râdă din nou, care a început să se bucure de viața ei”, a mai spus Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel