Sari la conținut

Coincidență stranie între doi criminali macabri: ce îl leagă pe monstrul din Caracal de celebrul asasin Rîmaru

Dincă și Rîmaru, doi criminali cu multe trăsături în comun. Dar se pare că nu doar atât, ci mai există o legătură neștiută între ei.

Rîmaru rămâne în istoria țării noastre drept cel mai cunoscut criminal. Surse intervievate de site-ul playtech.ro au povestit că temutul asasin Rîmaru s-ar fi născut tot în județul Olt și ar fi copilărit în Caracal.

Ancheta în ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă este în plină desfășurare și deși specialiștii au vorbit despre 3000 metri pătrați semănați cu probe dubioase, gropi și resturi care par umane, până la ora actuală nu i s-au imputat decât două omoruri, pe care le-a și recunoscut, deși, în primă fază a negat totul.

Mulți psihiatri au intervenit în buletinele de știri spunând că pare a fi genul de personaj cu multe orori comise, lucruri care se văd în privirea lui împietrită și lipsită de orice emoție.

Psihiatrul criminalist Liviu Chesnoiu a spus că Dincă este profilul clasic al bolnavului psihic care nu a beneficiat de niciun ajutor și care, mai mult ca sigur, a fost abuzat în copilărie.

Asemănarea dintre cazul lui și cel al lui Ion Rîmaru este izbitoare și pornește de la momentul în care membrii familiei celui care a îngrozit Capitala la începutul anilor ’70 au decis să își schimbe numele de familie în Dincă. Acest lucru a ieșit la iveală în 1995, când jurnalistul Dan Odagiu a publicat un reportaj în care preciza că toți care purtau acest nume și l-au schimbat pentru că românii erau oripilați când îl auzeau.

Tot atunci a ieșit la iveală faptul că mai mulți bărbați din localitatea Izbiceni, de pe malul Oltului, ar fi comis crime oribile, victimele lor fiind femei.

Ion Rîmaru a omorât 4 femei și a mai atacat alte 10. Rîmaru a fost prins, condamnat la moarte și executat la Penitenciarul Jilava de un pluton format din trei subofițeri, apoi a fost îngropat într-un cimitir din București, iar mormântul său nu a fost marcat.

Tatăl lui Rîmaru, Florea, a ucis și el tot patru femei, în anul 1944. El a fost identificat câteva decenii mai târziu de criminalistul Constantin Turai. Potrivit informațiilor apărute în presa vremii, Florea Rîmaru ar fi fost asasinat de Securitate în anul 1972, fiind aruncat din tren.

Sursă: playtech.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel