Sari la conținut

Combinața care elimină toate toxinele în doar 14 zile. Lidia Fecioru: „Este foarte bun şi pentru curăţarea intestinelor și a veselor de sânge”

Lidia Fecioru
Sursa Foto: arhiva Doctorul zilei
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut

Lidia Fecioru de recomandă o dietă pentru detoxifiere bazată pe iaurt și hrișca care ne scapă de toxine în doar 14 zile.

„O rețetă foarte bună pentru detoxifiere este hrișca cu lapte bătut sau chefir. Luăm o lingură de hrișcă și o măcinăm apoi o adăugăm peste un pahar cu iaurt și o lăsăm până a doua zi de dimineață, la frigider.

A doua zi bem amestecul. Ne scapă de toxine, ne ajută la curățarea vaselor de sânge, la împrospătarea oxidanților în corp. De asemenea, îmbunătățește funcția fierii și este foarte bun pentru curățarea intestinelor.

Se recomandă o cură de doar 14 zile”, astfel  recomandă Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri Ascunse

Dieta cu hrişcă. Te ajută să slăbeşti 12 kilograme în mai puţin de două săptămâni

cantar kilograme
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Dieta cu hrişcă este una dintre celebrele diete care te ajută să dai jos un număr mare de kilograme într-un timp relativ scurt.

Dieta cu hrişcă este destul de strictă, dar poţi să ajunge să slăbeşti până la 12 kilograme, dacă renunţi la dulciuri. Este destul de greu de ţinut, însă merită să o încerci pentru că funcţionează pe bune.

Cum se ţine dieta cu hrişcă

Ţine cont, însă de faptul va trebui să mănânci hrişcă fiartă timp de câteva săptămâni bune, iar aceasta are rolul de a-ţi tăia apetitul. În cazul în care simt că nu mai rezişti tentaţiei, aminteşte-ţi că vei avea greutatea pe care ţi-o doreşti de atata vreme.

Cum se găteşte hrişca

Nu este foarte greu să găteşti acest aliment, care are o mulţime de nutrienţi benefici pentru organismul uman. Trebuie doar să umpli o cană cu hrişcă, să pui apă fierbinte pe ea, apoi să o laşi să stea peste noapte. Se poate mânca cu iaurt şi chefir.

Este important să ştii că nu este bine să ţii foarte des această dietă cu hrişcă, pentru că este destul de săracă în elemente nutritive, pentru că nu ai o alimentaţie variată. Ai grijă, pentru că ea poate destabiliza organismul.

Cum să te menţii după ce ţii dieta cu hrişca

După ce ai slăbit cu dieta cu hrişcă, este indicat ca următoarele câteva zile încearcă să nu consumi mai mult de 600 de calorii pe zi. Peste aproximativ două săptămâni, poţi să dublezi numărul de calorii ingerate, dar limitează la 1200 de calorii pentru următoarele 10 zile, conform diet-health.net.

Chiar dacă pare greu de crezut, dieta cu hrişcă este pe zi ce trece mai populară şi un număr mare de persoane se apucă de acest regim. Pe lângă faptul că slăbeşti destul de repede, aceasta are şi un efect detoxifiant. Cei care au încercat-o au reuşit să slăbească între 7 şi 12 kilograme în doar două săptămâni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel