duminică, mai 9, 2021

Intraţi în bucătărie şi o să descoperiţi condimente care dau savaoare preparatelor şi clipelor petrecute în doi. Iată care sunt cele mai cunoscute condimente cu puteri afrodisiace:

Busuioc- Este recunoscut

pentru parfumul lui foarte senzual şi seducător, care nu poate trece neobservat. Se foloseşte la fripturi, ciorbe şi alte preparate culinare.
Ghimbirul- A fost folosit pe post de afrodiziac dintotdeauna, mai ales în ţările asiatice şi arabe. Cu o aromă inconfundabilă, el a însoţit mii de poveşti de iubire nu numai în aceste zone, pentru că faima i s-a răspândit uşor.. Îl poţi folosi cu succes la prepararea diferitelor sosuri, cum ar fi vinegreta. De asemenea, poate fi măcinat şi introdus în compoziţia aluatului de biscuiţi sau la prepararea altor deserturi. Te poate ajuta şi în pregătirea

unei creme sau a produselor de patiserie.
Scorţişoara- este unul dintre cele mai vechi şi mai folosite condimente. În Antichitate, gustul şi aroma ei erau căutate şi preţuite datorită uleiurilor care trezesc uşor simţurile. Se spune că în Egiptul Antic era mai preţioasă chiar şi decât aurul şi este deseori menţionată în Biblie. Acum o folosimin special pentru preparea dulciurilor.

Continuarea pe Lyla.ro.

Ultimele stiri

Parteneri