Sari la conținut

Condimentul magic care oprește TUSEA. Lidia Fecioru: „E foarte puternic. Cine suportă să bea ceai din el, este minunat”

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ
Lidia Fecioru, leac pentru imunitate

Un condiment extrem de parfumat și de aromat și foarte gustos, utilizat pentru gătit, ar putea fi de folos și în cazul celor care tușesc des, sugerează Lidia Fecioru, bioenergoterapeut.

Indiferent că îl folosim sub formă de tinctură, infuzie sau poate chiar sub formă de ceai de cimbru, acest condiment se dovedește util tuturor celor care nu se mai pot opri din tușit în această perioadă a anului.

Cei ce suportă acest remediu își pot face și inhalații cu cimbru ca să calmeze tusea, spune Lidia Fecioru.

Cine nu are tinctură de cimbru o poate prepara acasă sau o poate procura de la plafar.

„M-am gândit la un tratament pentru tuse, pentru că în perioada aceasta este atât de multă lume răcită şi se confruntă cu tusea.

Este foarte bun cimbrul. Pe internet sunt mai multe reţete de tinctură de cimbru sau chiar o putem găsi la plafar.

Lidia Fecioru: „Se pun 3-4 picături de tinctură de cimbru, nu mai mult, pentru că e puternic”

Se pun într-un pahar cu ceai cam 3-4 picături de tinctură de cimbru, nu mai mult, pentru că e destul de puternic.

Cine suportă să bea chiar ceai de cimbru este minunat. De asemenea, se poate face inhalație cu cimbru. Pentru tuse este nemaipomenit.

Eu nu am tinctură de cimbru, dar îmi fac acasă ceai de cimbru”, a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena 3.ro.

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ

Ceaiul care elimină metalele grele din corp

Un ceai obținut dintr-o binecunoscută plantă poate contribui la scoaterea metalelor grele din sângele și organismul nostru, afirmă Lidia Fecioru, bioenergoterapeut.

„Mulţi oameni se plâng că le ies la analize metale grele în corp. Acest lucru se întâmplă de la un dezechilibru al vitaminelor, al mineralelor și atunci se face depozitarea în sânge mai repede a metalelor grele.

E vorba de metabolism, nu că am bea ceva anume. Şi, cel mai important din toate, este glanda tiroidă. Adică trebuie să fim foarte atenți ce se întâmplă cu sistemul nostru nervos și cu glanda tiroidă.

Pentru lucrul acesta este recomandat ceaiul de coriandru.

El este cel care „spală” foarte bine, scoate toate reziduurile din sângele nostru, metalele grele chiar şi din organism, pentru că noi avem săruri, avem multe substanţe.

Dacă vrem să luăm un antioxidant foarte bun acela este pătrunjelul verde. E un antioxidant excepțional.

Şi ca să ne țină bine creierul, bem ceai de rozmarin.

Când avem senzație de vomă trebuie să bem ceai de mentă și busuioc. Busuiocul, care se pune şi la friptură, este antibacterian”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel