joi, martie 30, 2023

Cancerul este o afecțiune gravă ce îți poate pune viața în pericol. Multe forme de cancer pot fi vindecate, însă tratarea lor poate fi lungă, emoționantă și plină de impedimente. Majoritatea tratamentelor se bazează pe tehnici medicale de specialitate, însă un renumit medic american a descoperit o metodă care necesită doar propriul organism. Cum se poate trata cancerul prin acestă metodă, explicată de Profesorul Constantin Dulcan?

Constantin Dulcan, profesor și neutrochinurg recunoscut la nivel mondial, susține că această boală dificilă se poate trata cu ajutorul organismului și minții, fără tratamente medicale. Vindecarea naturală a cancerului se bazează pe o tehnică a unui specialist american, care a descoperit că propria minte este cel mai bun medicament. Cum poți trata cancerul, în mod natural, prin tehnica explicată de neurochirurgul Constantin Dulcan?

Te-ar mai interesa: ACUZAȚII DURE.Tudor Ciuhodaru este foarte tranșant...

„Bernie Siegel, reputat oncolog din SUA, a luat mai mulți bolnavi de cancer în ultima fază și i-a învățat tehnica imageriei: de mai multe ori pe zi, trebuia să-și imagineze că distrug cancerul din corp cu un foc, cu un animal care-l mănâncă, fiecare după cum dorea.

După șase luni de zile, 40% din ei s-au vindecat. La testele psihologice, s-a dovedit că cei care s-au vindecat erau cei optimiști, cei care credeau în Dumnezeu și cei care erau calmi. Îndoiala este un obstacol în calea oricărui succes și mai ales a vindecării”, afirmă recunoscutul neutochirurg, potrivit Antena3.

Te-ar mai interesa: FDA a autorizat vânzarea fără reţetă medicală a un...

Cum eviți dezvoltarea unei astfel de afecțiuni și care este secretul neurochirurgului?

„Dacă vrem să rămânem sănătoși și fericiți, e suficient să păstrăm în minte câteva lucruri: să mâncăm sănătos, fără să ne îmbuibăm, să facem mișcare, să ne odihnim corect, să fim optimiști și plini de speranță. Să fim perseverenți cu pasiunile noastre, să ne antrenăm intelectual și să ne ferim de rutină. Să facem constant schimbări în viața noastră.

Și să nu uităm că trebuie să păstrăm în permanență un echilibru între energia consumată prin efort și energia obținută prin odihnă și activități care ne fortifică. Gândurile rele ne iau din viață, bucuriile ne dau viață. Să căutăm bucuria, avem nevoie de ea ca de pâinea noastră zilnică. Chiar dacă, uneori, n-o putem avea decât în imaginație”, explică Constantin Dulcan.

Te-ar mai interesa: Fructul ideal pentru un somn liniştitor. Ce să con...

Astfel, cel mai bun tratament, chiar și pentru cele mai temute afecțiuni, poate fi întocmai creierul nostru. Acesta are mai multă putere decât credem și, însoțit de un stil de viață sănătos, riscurile de a dezvolta orice boală scad considerabil. Cancerul, după dezvăluirile multor studii, este asociat cu un stil de viață haotic, nesănătos, cuprins de stres, griji și nefericire. Optimismul, de care creierul nostru este capabil, poate fi cea mai bună armă împotriva bolilor.

Te-ar mai interesa: Asistentă medicală, legată de masa de operație și ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private