Sari la conținut

Pe trecere de pietoni: Copil lovit de mașina de poliție

Pe trecere de pietoni: Copil lovit de mașina de poliție. Un martor spune că agentul de la volan era cu ochii în telefon și nu a văzut copilul care traversa.

O copilă a ajuns la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină de Poliţie, în Vaslui. Martorii spun că agentul era cu ochii în telefon, motiv pentru care nu a mai putut evita impactul, relatează Antena 3.

Incidentul a avut loc pe trecerea de pietoni situată în apropierea fostei fabrici ICIL, din Vaslui.

Potrivit martorilor, fetița a încercat să traverseze strada, moment în care autospeciala de poliție a lovit-o și a aruncat-o pe asfalt.

Aceiași martori spun că agentul era cu ochii în telefon în momentul când s-a apropiat de trecerea de pietoni, motiv pentru care nu a mai putut evita impactul, notează presa locală.

La fața locului a ajuns o ambulanță care a acordat primele îngrijiri victimei. Ulterior, fetița a fost transportată la spital. De asemenea, urmare verificărilor efectuate la faţa locului a reieșit că polițistul care a provocat accidentul nu se afla în misiune.

Cercetările continuă pentru a se stabili exact care au fost cauzele accidentului.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel