luni, aprilie 12, 2021

Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie a povestit, pe blogul său, despre momentele dureroase prin care a trecut în ultima perioadă. După ce a fost nevoită să-și închidă sălile de fitness, a primit încă un șoc emoțional:

pierderea unei sarcini. 

”Pe data de 8 martie primeam vestea pe care o asteptam de cateva luni. Doua liniute pe un test de sarcina sunt poate cea mai complexa geneza emotionala pe care am experimentat-o vreodata. Din pacate, dupa 2 saptamani au inceput problemele, cu o hemoragie pornita din senin. O saptamana mai tarziu ma pravaleam in genunchi afland ca sarcina mea se oprise din evolutie si ca totul a fost in zadar. Pierderea unui copil e un episod infiorator de dureros pentru orice femeie care isi doreste o sarcina si este o trauma care afecteaza profund orice cuplu.

Chiar daca stiu,

din anii petrecuti in facultatea de medicina, ca natura functioneaza prin „trial and error”, nimic nu m-a pregatit pentru socul asta emotional. Toti cei aproape 11 ani de terapie pe care i-am facut, toate informatiile despre corpul femeilor si toata autocunoasterea mea s-au dovedit prea putin sprijin pentru ceea ce traiam.

Simteam ca mi-am dezamagit partenerul, ma invinovateam pentru orele in care lucrasem pentru platforma online a salii si ma gandeam ca sigur este ceva ce am facut gresit. Apoi, a urmat furia si frustrarea pentru toate eforturile in zadar pe care le facusem, ma uitam la corpul

meu deformat de hormoni si la fata mea botita de plans si simteam ca totul e o nedreptate uriasa,” scrie Cori Grămescu pe blogul său, unde puteți citi articolul în întregime. 

Ultimele stiri

Parteneri