luni, septembrie 26, 2022

Corina Dănilă, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. „Încerc să ţin sub control evoluţia bolii şi să ameliorez efectele”.

În urmă cu un an, îndrăgita actriță și prezentatoare Corina Dănilă a reușit să slăbească 20 de kilograme. Vedeta a povestit la acea vreme că, pentru ea, punctul zero a fost momentul când a ajuns la 77 de kg. În acel moment, din cauza greutății, a început să aibă probleme cu spatele.

Te-ar mai interesa: Afecțiuni grave declanșate de pesticide. Dr. Bilic...

„Totul a culminat într-o dimineaţă de 13 martie 2017, când nu m-am mai putut da jos din pat de dureri. Am realizat că trebuie să iau neapărat măsuri. Am făcut exerciţii specifice pentru coloană şi corectarea posturii, precum şi terapie cu energie termică. În paralel, sub îndrumarea unui nutriţionist, mi-am schimbat stilul alimentar”, a povestit actrița.

Corina Dănilă: „Da, am vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună”

Cu toate că vorbește foarte rar despre viața sa privată, Corina Dănilă a mărturisit recent că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Într-un interviu acordat Click!, aceasta a recunoscut că, pe lângă problemele legate de coloană și articulații, suferă și de vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună.

Te-ar mai interesa: Horoscop Cristina Demetrescu, octombrie: Tensiuni ...

„Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate. Tot voi aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume.

Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez”, a declarat Corina Dănilă pentru sursa citată.

Te-ar mai interesa: Cifra de destin a Reginei Elisabeta. „Doi” și „nou...

„Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia bolii  şi să ameliorez efectele”

Din respect pentru cei care o urmăresc, însă, actrița folosește machiaj pentru a ascunde petele apărute din cauza afecțiunii. Corina Dănilă a reușit să țină sub control efectele acestei boli, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete, un procedeu care foloseste lumina ultravioletă artificială controlată pentru a ajuta la reducerea simptomelor și la încetinirea evoluției afecțiunilor obișnuite ale pielii, cum ar fi eczema, psoriazisul ți vitiligo (pete depigmentate ale pielii).

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic somnifer natural. Efect imediat...

„Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini.

Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete Excilite, sub atenta îndrumare a domnului doctor Lucian Russu. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”, a mai spus actrița.

Te-ar mai interesa: Durerea de dinți semnalează carii instalate și net...

Corina Dănilă: „Nu am timp şi nici disponibilitate să analizez dacă sunt sau cât sunt de puternică”

În vârstă de 49 de ani, Corina Dănilă nu își arată vârsta, în ciuda faptului că nu s-a supus niciunei operații estetice.

„Nu am „îmbunătăţiri” de nici un fel. De curând, prietena mea, doctoriţa Ina Petrescu m-a convins să-mi „umple” ridurile de expresie cu puţin acid hialuronic. Nu sunt împotriva reparaţiilor pe care le poate face zona de chirurgie estetică şi probabil că voi apela şi eu la ele. Când va fi cazul”, a dezvăluit Dănilă.

Corina Dănilă a mai spus că secretul cu ajutorul căruia reușește să meargă înainte, fără să ceară socoteală destinului, este faptul că nu uită niciodată să se bucure de viață.

„Nu am timp şi nici disponibilitate să analizez dacă sunt sau cât sunt de puternică. Pur şi simplu, iau lucrurile aşa cum sunt, fiecare problemă în parte şi încerc să o soluţionez, fără să uit să mă bucur de viaţă”, a mărturisit Corina Dănilă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private