Sari la conținut

Corina Schumacher, mărturisiri emoționante despre soțul său, la aprope 8 ani după accident: „Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru…”

Corina Schumacher, mărturisiri emoționante despre soțul său, la aprope 8 ani după accident: „Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru…”

În iarna anului 2013, marele campion din Formula 1 Michael Schumacher a suferit un accident cumplit la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. Fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni.

De atunci, Michael Schumacher a intrat într-un proces de recuperare, însă progresele au fost minime. Soția lui, Corina Schumacher, a cheltuit peste 20 de milioane de lire sterline pentru a-i acorda cea mai bună îngrijire.

Michael Schumacher - Viata unui artist al volanului - Curse de legenda si rivalitati

Cu toate că familia a refuzat să facă declarații în legătură cu starea lui Michael, Corina Schumacher a vorbit recent despre cum a fost dată peste cap viaţa familiei, începând din decembrie 2013, în cadrul unui documentar. Pe 15 septembrie, va fi lansat documentarul „Schumacher“, produs de Netflix.

Corina Schumacher, mărturisiri emoționante despre soțul său, la aprope 8 ani după accident

Corinna Schumacher a dezvăluit în premieră, potrivit Daily Mail, că fostul mare pilot a avut dubii să meargă la schi în Alpii francezi acel fatidic decembrie din 2013, avertizând că starea pârtiei nu este optimă, iar o decizie mai inspirată ar fi o călătorie în Dubai.

„Cu puțin timp înaintea celor întâmplate la Meribel, Michael mi-a spus ‘zăpada nu e chiar optimă acolo. Am putea zbura la Dubai și să sărim cu parașuta”, a dezvăluit Corinna Schumacher,

Cu toate că viața sa și a copiilor este diferită din acel an, accidentul se poate pune doar pe seama ghinionului, nu a sorții, susține aceasta.

„Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere.

Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii.

Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a recunoscut Corinna Schumacher.

„Nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michael”

„Am reușit întotdeauna să trecem de cursele lui în siguranță. De aceea eram sigură că avea câțiva îngeri păzitori care îl păzeau. Nu știu dacă este doar un fel de perete de protecție pe care îl ridici singur sau e doar o chestie ce ține de naivitate, dar pur și simplu nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michael”, a mai spus Corinna. 

Corinna și Michael s-au căsătorit în 1995 și au împreună doi copii, Gina, în vârstă de 24 de ani, și Mick, în vârstă de 22 de ani, care și-a urmat tatăl în F1. Ambii copii apar în documentar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.