miercuri, decembrie 7, 2022

În sezonul sărbătorilor de iarnă, tot mai mulți adolescenți optează pentru cosmetizarea aparatelor dentare. Aceștia aleg elemente specifice, precum steluțe și brazi de Crăciun. Acest proces oferă atât încurajarea tratamentelor ortodontice benefice pentru sănătatea și armonia dentară, cât și exprimarea autentică a personalității.

Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog, specializat în ortodonție și ortopedie dento-facială, semnalează apariția unui nou trend printre adolescenți: cosmetizarea aparatelor dentare. De cele mai multe ori, aceștia solicită accesoriile cu simboluri de Crăciun, în culorile verde, roșu și alb. Ornamentele se încadrează în galeria elementelor colorate și atractive cu care adolescenții și copiii își pot înfrumusța aparatele dentare.

Te-ar mai interesa: Cât de des trebuie schimbată lenjeria intimă și cu...

“Asistăm la o creștere de 30% a pacienților copii sau adolescenți care se hotărăsc să înceapă un tratament ortodontic de îndreptare a dinților în clinica noastră. Trendurile mondiale de estetică a aparatelor și noile tehnologii ortodontice care răspund nevoilor pacienților sunt argumente în plus pentru tineri să facă pasul de a purta un aparat dentar pentru a rezolva sănătatea și dizarmoniile dinților. Noi, medicii stomatologi, le primim si promovăm cu entuziasm, pentru că s-a demonstrat că, pe termen lung, cuceresc tinerii și contribuie la sănătatea danturii pe termen lung și la încrederea pacienților in zâmbetul lor.”, a declarat dr. Denisa Zaharia, fondatoarea unei clinici stomatologice de top, prezente de 15 ani pe piața serviciilor medicale din București.

Te-ar mai interesa: Monica Pop a răbufnit după ce s-a comentat despre ...

Noile tehnologii de construcție si funcționare a aparatelor dentare aduc variante de tratamente ortodontice personalizate și adaptate nevoilor oricărui pacient, indiferent de vârsta și profesia pe care o are: “In 2020, un aparat dentar nu mai este asociat cu durerile sau cu sârmele inestetice, ele pot fi, în funcție de preferințe, la fel de eficiente, chiar dacă sunt invizibile, discrete, colorate sau accesorizate trăsnit”, subliniază dr. Denisa Zaharia, unul dintre cei mai apreciati medici ortodonți din România.

Te-ar mai interesa: Cipuri implantate în creier. Elon Musk începe test...

În bilanțul activității medicale din ultimele 9 luni, dr. Denisa Zaharia a sesizat o creștere de peste 30% a numărului pacienților activi, cu vârste cuprinse ântre 30 și 50 de ani, care au hotărât să aibă grijă de sănătatea lor dentara prin vizite constante la clinica stomatologică.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private