luni, iunie 14, 2021

Cristian Macedonschi: „Sunt convins că în decursul acestui an, printr-o vaccinare masivă vom învinge împreună pandemia!

Cristian Macedonschi, președintele Asociației Smart City Brașov și antreprenor în

ospitalitate, este unul dintre cei mai înfocați susținători ai campaniei de vaccinare anti-covid. Antrepenorul în domeniul HoReCa este de părere că doar doar o „vaccinare masivă” ne va ajuta să revenim la normalitate.

Cristian Macedonschi: „În decursul acestui an, printr-o vaccinare masivă vom învinge împreună pandemia!”

„Astăzi este ziua cea mare și mult așteptată de mine! Ziua Vaccinării. Încă de la începutul pandemiei am așteptat cu nerăbdare această zi extrem de importantă pentru mine si pentru toți cei care interacționează cu mine, privat sau in afaceri.

Pe tot parcursul acestei

pandemii, în care am fost extrem de activ pe de o parte pentru a ajuta, iar pe de altă parte pentru a înțelege modul de acționare al acestui virus, mi-am dorit să reușim să combatem eficient și pe termen lung pandemia. Vaccinarea este în momentul de față singura armă împotriva pandemiei și singura modalitate de a reveni la o viață normală.

Am luptat împotriva virusului alături de medici și specialiști din țară și din străinătate, am strâns ajutoare, echipamente și fonduri din Germania și România pentru spitalele brașovene, am promovat și am implementat concepte de siguranță în școli și în ospitalitate

și am promovat din răsputeri revenirea în siguranță la normalitate.

Acum sunt convins că în decursul acestui an, printr-o vaccinare masivă vom birui și vom învinge împreună pandemia. Vă îndemn astfel pe toți să vă vaccinați și astfel să luptăm împreună cu succes împotriva acestui virus și împotriva pandemiei generate de acesta.

În calitatea mea de reprezentant al ospitalității românești îi îndemn pe toți colegii din industria ospitalității și cea a turismului românesc să se vaccineze pentru revenirea la normalitate și pentru a proteja astfel familia, colegii și clienții, în egală măsură!”,

a declarat Macedonschi, potrivit paginii de Facebook Ro Vaccinare.

Apel către Raed Arafat: „De ce nu se iau măsuri egale în toată țara?”

După ce Brașovul a intrat sub 3 la mie, Asociația Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului și Breasla Cârciumarilor au înaintat o adresă către Prefectură/CJSU, cerând o decizie de redeschidere. Cristian Macedonschi i-a scris direct lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

„Am o întrebare de principiu și o rugăminte. La Brașov am ajuns la o incidență de sub 2,4, cu un trend descrescător de peste 15 zile consecutive,

iar CJSU Brașov nu ia nici o decizie pentru relaxarea ospitalității. De ce nu se iau măsuri egale în toată țara?

Noi suntem extrem de loviți, iar membrii asociațiilor de profil din Brașov nu mai înțeleg măsurile atât de diferite luate la Brașov, față de Cluj, Timișoara sau actual la București. Am impresia că reprezentanților noștri le este frică să ia o decizie și de aceea vă rog să ne ajutați la Brașov să putem relua activitățile la nivelul gradului de incidență actual”, a fost apelul lui Cristian Macedonschi.

Ultimele stiri

Parteneri