miercuri, mai 12, 2021

Un cunoscut jurnalist a renunțat să se mai vaccineze cu AstraZeneca. Motivul? „N-am primit nici măcar un hai sictir”

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a anunțat că a renunțat să se mai vaccineze

cu vaccinul AstraZeneca. Motivul este incredibil. CTP susține că s-a săturat să aștepte programarea făcută la vaccinarea cu serul de care fuge toată Europa. Prin urmare, s-a decis să renunțe.

CTP a renunțat să se mai vaccineze cu AstraZeneca. „N-am primit nimic, nici măcar un hai sictir”

Deși, în urmă cu câteva zile, acesta a fost printre puținele persoane publice care s-a arătat dispus să accepte imunizarea cu AstraZeneca, fără să-i fie teamă că va păți ceva rău după vaccinare.

„M-am înscris pentru vaccinare pe 15 martie, la centrul de la Institutul „C.I. Parhon”, din Capitală. În fața mea erau 120

persoane pe lista de așteptare, atât de puține probabil pentru că vaccinul era isterizantul AstraZeneca, după cum am aflat ulterior. Am zis, bine, AZ să fie.

Au trecut 10 zile. În acest timp, cunoștințe, colegi, membri de familie care s-au înscris pe 15 martie, odată cu mine, dar în alte centre de vaccinare, fie au fost deja vaccinați, fie li s-a comunicat o dată, relativ apropiată, pentru prima doză. Subsemnatului, nimic, nici măcar un „hai sictir”. Am încercat să iau legătura cu cineva de la „Parhon”. Fie a răspuns robotul, fie, de la call center, mi s-a spus îmi văd de așteptat.

Pe cale

de consecință, azi am încetat să mai stau ca boul la poarta veche de la Parhon. Mi-am anulat poziția de acolo. M-am înscris și eu la un centru la care cei mai știutori decât mine mi-au spus că am șanse să fiu băgat în seamă într-un timp util. Cu ce soi de vaccin, nu mă interesează, căci cea mai rea reacție adversă la orice vaccin e să nu fii vaccinat deloc”, a explicat Cristian Tudor Popescu, potrivit Republica.

Cristian Tudor Popescu: „Măcar am făcut ceva pentru știință, pentru că veți ști cu siguranță că m-a omorât AstraZeneca”

În urmă cu doar câteva zile, Cristian Tudor Popescu anunța plin de entuziasm

că intenționează să se vaccineze cu vaccinul AstraZeneca. Acesta declara chiar, la ProTV PLUS, că în cazul în care moare, măcar a făcut „ceva bun pentru știință”.

„Aș fi putut să-mi anulez vaccinarea. Am început să mă gândesc. Domne, hai să vedem, ce se întâmplă, ce s-a întâmplat, de fapt. Au decedat două persoane, au mai fost afectate alte persoane cu probleme de circulație, cu cheaguri, dar au decedat două persoane.

Persoanele în discuție sunt în jur de 20 cu diverse probleme, iar de decedat au decedat două. Decesul cetățeanului din Norvegia prin hemoragie cerebrală, sau al cetățeanului din

Italia, printr-o embolie gravă, tulburare circulatorie majoră și letală.

Ca să producă așa ceva o substanță introdusă în corp, respectiv vaccinul AstraZeneca, acea substanță trebuie să aibă în ea un element greșit sau alterat. Presupunem, da? Un element care să producă așa ceva. Dar ca să produci asta, să produci hemoragie cerebrală cuiva, știți câți parametri trebuie să modifici?

Aștept să primesc acum mesajul, dar mă prezint la vaccin și pot să vă spun așa. Nu am niciun fel de comorbiditate în acest moment, niciun fel de boală sanguină legată de coagulare. N-am absolut nimic. Aș putea spune că analizele mele sunt toate bune.

Dacă se întâmplă să nu ne mai vedem la emisiune, atunci măcar am făcut ceva pentru știință, pentru că veți ști cu siguranță că m-a omorât AstraZeneca. Că eu nu pot să fac acum după vaccin hemoragie sau embolie. Nicio legătură.

Deci dacă o fac, măcar e o achiziție cognitivă clară. Bă, l-a omorât pe Popescu AstraZeneca. Știm de ce. Teama în general trebuie să fie învinsă, dar trebuie să lupți cu ea. Dacă nu simți teamă înseamnă că ești bolnav psihic” a spus Cristian Tudor Popescu.

 

Ultimele stiri

Parteneri