vineri, iunie 2, 2023

Cristina Șișcanu a transmis un mesaj plin de critici către românii care donează pentru refugiați. Iată la ce anume se referă soția lui Mădălin Ionescu.

„Oameni buni, terminaţi să mai donaţi mâncare refugiaţilor ucraineni! În primul rând, acea mâncare nu este verificată, nu ştiu, dar poate fi şi stricată. Pot fi lucruri care se strică între timp. S-au aruncat nu ştiu câte.

Te-ar mai interesa: Oboseala persistentă poate fi un semn al bolilor d...

Am văzut că unii au donat haine rupte, pătate, biberoane folosite. Nu vă e ruşine, pe bune? Nu înţeleg această mentalitate prostească a românilor de a face lucrurile astea.

În primul rând, ca să-i ajutaţi pe refugiaţi, donaţi organizaţiilor umanitare neguvernamentale mari, serioase, care se ocupă cu aşa ceva! Donaţi bani! Cât vrei, atât donezi, oricât de puţin. Dar dacă am face-o toţi, se adună banii necesari celor care au nevoie”, spune Cristina Şişcanu.


„Că te duci și duci 3 sarmale, ca să te simți că ai făcut un bine, ăsta e egoism”

Cristina Șișcanu i-a numit egoiști pe cei care aleg să meargă la graniță cu câteva alimente pe care le au prin casă, doar pentru a declara că au ajutat.

Te-ar mai interesa: Medic, concediat pe loc după ce i-a prescris înghe...

„Efectiv m-am săturat de mesajele astea, care vin din mințile înguste: „Vai, du-te cu sarsanaua acolo, cu mâncare caldă la frontieră!”. Pe bune, ăsta este ajutor? Ajutorul se face în mod organizat în situațiile de față.

Că te duci tu și duci 3 sarmale ca să te simți că ai făcut un bine, ăsta e egoism. Tu faci ca să zici și tu: ‘Uite, am fost și am ajutat un ucrainean, doi, trei..

Te-ar mai interesa: Iată ce se întâmplă cu corpul tău dacă mănânci piz...

Când mai vedeam tot felul de din ăştia de pe Instagram care se dau mari, că vor să ajute o familie de ucraineni, să îi cazeze, lăsaţi asta, nu o să faceţi faţă problemelor care vor urma.

Iar lucrurile mai rele de acum urmează. Mai ales dacă acest conflict va dura. În Ucraina sunt 44 de milioane de locuitori. Un milion şi jumătate deja au plecat.

Urmează să vină valuri mari de refugiaţi. Eu ştiu cum funcţionează mentalitatea colectivă. E valea plângerii! După ceva timp, să vedeţi cum nu vă mai interesează. De asta e nevoie de ajutor organizat, nu să mergi cu sarsanaua”, a adăugat vedeta, într-o postare pe contul personal de Instagram.

Te-ar mai interesa: Eliminarea acidului uric. Alimente și băuturi reco...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private