miercuri, mai 31, 2023

Momentul care l-a dat peste cap pe Mandachi. Printre atâtea vești triste, afaceristul a făcut un anunț care aduce o rază de speranță: nașterea primul copilaș refugiat, o fetiță perfect sănătoasă.

”S-a născut primul copilaș refugiat în Suceava, la “tabăra” noastră. Perfect sănătos. E fetiță. I s-a rupt apa mamei când era pe saltea, în salonul mare de evenimente. Trebuia să plece în Polonia.” a scris Ștefan Mandachi, pe Facebook.

Te-ar mai interesa: 10 efecte adverse mai puţin cunoscute ale unui fru...

Afaceristul a mai spus că toți cetățenii ucraineni cu act de identitate mănâncă gratuit la Spartan, lanț deținut de Mandachi. ”Dacă mai aveți posibilitatea să donați alimente, ne-ar trebui alimente solide (inclusiv pentru cei de peste graniță). Trimiteți direct, număr de contact pentru donații și preluare, Dumitrel (0741) 457 988. Degeaba îni scrieți mie, eu tot lui îi trimit apelul. El știe exact ce trebuie.”


Momente care l-au dat peste cap pe Mandachi

Primim refugiați cu câini, pisici și orice animale, a mai precizat el.

Vezi postarea completă:

”Printre dramele pe care le văd de câteva zile, patru cazuri m-au rupt:

Te-ar mai interesa: CNSU a aprobat Planul Național de Răspuns la Situa...

– o doamnă cu deficiență de vedere (foto), care era NEÎNSOȚITĂ. A trecut granița singură.

– un copil cu autism care n-a putut suporta agitația din hotel și plângea în hohote.

– o adolescentă surdo-mută care a venit din Ucraina cu doi hamsteri “refugiați” într-o cutie, pe care nu i-a putut părăsi. Noroc că a stat departe de un motan arogant, care dormea pe un colț de saltea, alături de stăpânul lui (student marocan din Kiev) care se topea după el.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

– o doamnă de 70 ani care și-a rupt mâna în vamă și nu putea mânca.” a mai scris, în aceste zile, Ștefan Mandachi, pe Facebook.

Cu privire la situația din vamă, el consideră că ”toți vameșii ucrainieni care cer șpagă ca să-i lase pe cetățeni să plece (și sunt mulțțți mârlani din ăștia) merită să înfunde pârnaia. De departe ăștia sunt monștrii războiului.”

Te-ar mai interesa: Medic celebru, despre cel mai toxic produs pe care...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private