vineri, iunie 18, 2021

Moartea Cristinei Țopescu a creat o undă de șoc în mass media românească, după ce s-a aflat că îndrăgita jurnalistă, fiica celebrului Cristian Țopescu, a decedat singură în casă, în urmă cu câteva zile.

Toți cunoscuții Cristinei Țopescu și-au scris pe Facebook regretul în legătură cu această pierdere. Însă Adriana Bahmuțeanu a postat o mărturisire sfâșietoare, pe pagina sa de socializare. Iată cum sună:

”Si-a dus tristetile cu ea intr-o alta lume, o lume fara spoiala refectoarelor, fara falsitatile oamenilor, fara ipocriziile si rautatile care ii provocau atata suferinta!

O fiinta calda cu suflet bun, care ajuta cu drag pe oricine, care iubea animalele mai mult decat pe ea insasi si-a gasit sfarsitul singura, asa cum a si trait in ultimii ani.

Din pacate, Cristina se retrasese din viata

publica, refuza contactele cu cunoscutii sau iesirile in oras, suferea de o depresie cumplita! Si nimeni din cei putini ramasi jurul ei nu a reusit sa o ajute fiindca ea dorea sa fie lasata in pace!!!

Pacat, ma doare sufletul!!!

Ramas bun, Cristina Topescu!!!”

Este trist că un om atât de cald și iubit a sfârșit în singurătate. Anchetele autorităților vor aduce lumină în acest caz, cu siguranță.

Cristina Țopescu a fost găsită în casă. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni!

În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv

unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Ultimele stiri

Parteneri