sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Fiica Elenei Gheorghe a ajuns la urgență. Micuța a dat emoții întregii familii… Elena Gheorghe stă cu sufletul la gură pentru fetiță. „Se pare că…”

 

Fiica Elenei Gheorghe, micuța Amelie, a dat emoții întregii familii. Cântăreața și familia sa trec prin momente delicate și se tem pentru sănătatea fetiței.

Micuța prințesă a cântăreței a ajuns de urgență la spital pentru că nu se simțea bine. Într-o postare pe o rețea de socializare, tânăra mămică și-a exprimat îngrijorarea pentru fetiță.

Te-ar mai interesa: Medic: Viața trăită în presiune nu e plus ci minus...

Cea mică este ținută sub observație de către cadrele medicale iar mama ei o așteaptă să își revină pentru a putea merge acasă.

Elena Gheorghe este foarte atașată de familia sa. Chiar dacă are o carieră de succes și este implicată în foarte multe proiecte, cântăreața are grijă să petreacă cât mai mult timp posibil cu cei doi copii ai săi și cu partenerul ei de viață.

Ca orice mamă, Elena își iubește enorm copiii  și vrea mereu ca micuților săi să le fie bine și să aibă parte doar de fericite.

Din păcate, uneori se mai întâmplă și evenimente neplăcute, care o pun în gardă pe celebra artistă.

Te-ar mai interesa: Un mare sfânt sărbătorim sâmbătă, 26 noiembrie! Es...

Ce s-a întâmplat

Așa s-a întâmplat și cu câteva ore în urmă. La scurt timp după ce au participat la o nuntă, la care Elena și soțul ei au fost și nașii tinerilor însurăței, micuța Amelie a început să se simtă rău.

Elena a dus-o de urgență pe copilă la spital, neștiind ce are, pentru a fi consultată de personalul de specialitate.

Chiar dacă trece prin clipe grele, Elena Gheorghe este în continuare activă pe Instagram, unde ține legătura cu urmăritorii săi.

Te-ar mai interesa: Boala secolului care afectează din ce în ce mai mu...

Așa cum și-a obișnuit mereu fanii, vedeta le comunică acestora majoritatea evenimentelor care se petrec în viața sa, chiar dacă acestea sunt bune sau nu.

Se pare că nu e mult de la bal la spital

Nu s-a dezmințit și a făcut și de această dată la fel, când a vrut să îi lase pe urmăritorii săi să afle ce se întâmplă în familia sa.

Așadar, Elena Gheorghe a postat un singur story cu mânuța fetiței, în care cea mică are o branulă. Vedeta nu a dat detalii despre starea de sănătate a micuței, însă a transmis următorul mesaj: „De la bal la spital se pare că nu e mult…”, notează WOWbiz.

Te-ar mai interesa: OMS trage semnalul de alarmă: Amenințare globală i...

Noi le dorim multă sănătate și mult succes în viitoarele proiecte, de orice natură, personale sau profesionale!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private