Sari la conținut

Cum a aflat tatăl lui Sebi că fiul său a murit în accidentul provocat de Vlad Pascu: „Noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 500 de lei”

accident 2 mai
sursa foto: WOWBIZ

La aproape un an de la tragedia din 2 Mai, ies la iveală amănunte cutremurătoare. Tatăl lui Sebastian Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu, trăiește clipe de coșmar și rememorează cu ochii în lacrimi momentul în care a fost anunțat de moartea fiului său.

Cu toate că a trecut aproape un an de la cumplitul accident din 2 Mai, atunci când un șofer sub influența drogurilor a lovit cu mașina un grup de tineri, părintele lui Sebastian Olariu, una din victime, nu poate să accepte dispariția fiului său. Bărbatul a povestit într-un mod sfâșietor despre ziua tragică.

Cum a aflat tatăl lui Sebi că fiul său a murit

Tatăl lui Sebastian Olariu a povestit cu ochii în lacrimi, într-un podcast, cum s-a petrecut toată nenorocirea. Acesta își aduce aminte cu exactitate ziua în care a aflat groaznica veste despre decesul fiului său în urma unui accident, ucis de Vlad Pascu, care conducea sub influența unor substanțe ilegale.

Cu toate că accidentul se presupune că a avut loc la ora 5.20 dimineața, acesta afirmă că nu a fost înștiințat de autorități cu privire la decesul fiului său.

Bărbatul relatează cu ochii în lacrimi că a fost sunat de o femeie de la o firmă de pompe funebre care l-a înștiințat că îi datorează 500 de lei pentru că l-a ridicat pe Sebi de pe șosea.

Cu toate că a crezut că este vorba de o glumă de prost gust, părintele lui Sebi a încercat să intre în contact cu fiul său și cu prietenii acestuia, dar nimeni nu i-a mai răspuns. Până la urmă, a prins curaj și a sunat înapoi la firma de pompe funebre, moment în care cel mai sumbru coșmar al lui a ajuns o realitate îngrozitoare.

„M-am dus la muncă, în pauza de masă care a fost la ora 10:30, am primit un telefon. Era o doamnă de la pompe funebre, mi-a spus ”domnul Olariu, sunt din 2 Mai, am să vă dau o veste, băiatul dumneavoastră a murit într-un accident”. Eu știind că băiatul nu a plecat cu mașina, știind că se mai fac farse, am închis imediat telefonul. Accidentul a fost la 5:20 și eu am aflat la 10:40.

Nimeni nu m-a sunat decât doamna de la pompe funebre. Mi-am sunat soția, i-am spus ”Mihaela, m-a sunat cineva din Mangalia și mi-a zis că Sebi nu mai există, a murit într-un accident”. Am închis cu ea, ea a sunat prietenii lui, nu i-a răspuns niciunul. Eu mi-am făcut curaj și am mai sunat încă o dată pe doamna. Am sunat și mi-a zis ”Da, domnu Olariu, credeam că v-au sunat cei de la poliție, noi suntem de la pompe funebre, noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 500 de lei.”, a povestit cu lacrimi în ochi Valentin Olariu, tatăl studentului ucis de Vlad Pascu, în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Morar.

Ce se afla pe camera video pe care tânărul o deținea

Abia după ce a ridicat trupul băiatului său, Valentin Olariu si-a adus aminte că fiul său dispunea de o cameră GoPro și, parcă împins de la spate, bărbatul a mers în camera fiului său ca să vadă ce se află pe aparat.

„Mi-am dus băiatul la capelă, am ajuns acasă, am făcut un duș. Era multă lume la mine, ne pregăteam pentru înmormântare, am urcat la el în cameră, am luat camera, am pornit-o, am văzut niște poze, erau fericiți, zâmbeau. Apoi am văzut un filmuleț de 35 de minute. I-am dat drumul, fără imagini. S-a auzit impactul când l-a lovit, s-au auzit mașinile când treceau pe lângă el. Știu tot ce s-a întâmplat în cele 35 de minute până s-a terminat bateria. Totul… cuvânt cu cuvânt, mi s-au întipărit în minte. Primii martori care au venit, îngroziți, prima dată l-au  văzut pe Sebi pe șosea, i-am promis soției că nu-i voi spune cum era Sebi.”, a mai spus Valentin Olariu pentru sursa menționată anterior.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel