Sari la conținut

Cum a slăbit Raluca Bădulescu aproape 80 de kilograme

Cum a slăbit Raluca Bădulescu aproape 80 de kilograme. Iată cum a reușit să slăbească atât de mult, este foarte simplu. Oricine poate urma această dietă.

Raluca Bădulescu, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” a reușit să slăbească aproape 80 de kilograme, ajungând la greutatea de 47 de kilograme.

Chiar dacă aspectul său actual stânește multe reacții în mediul oline, mulți spunând că este prea slabă.., Raluca afirmă că aceasta este greutatea pe care și-a dorit-o și neagă orice anorexie.

”Vă rog mult LUAȚI O PAUZĂ de la prostiile astea cu anorexia și multe alte aberații de acest gen pe care le mai văd pe aici.

Nu pot să răspund fiecărui comentariu în parte și nici nu vreau, nu trebuie să mă justific pentru că sunt așa cum îmi place și în plus mă simt foartee, dar foarteeee bine.

Citeste si:

Băi băieți și fete, e vară, e soare, e vacanță, mai găsiți și altă preocupare zic”, a scris Raluca Bădulescu pe Instagram.

Într-un interviu acordat Click, Raluca Bădulescu a dezvăluit care este secretul reușitei sale, dar și ce nu îi lipsește din dietă.

”Mă străduiesc pe cât de mult pot să mănânc sănătos, în speță foarte multe salate pentru că eu sunt o pasionată a dulciurilor.

Întotdeauna am mâncat dulciuri, de unde rezultă că trebuie să compensez într-un fel pentru că eu sunt într-o permanentă dietă, deși știu dezbaterile, discuțiile de pe online, părerea multora care îmi spun ori personal ori îmi lasă mesaje, că am slăbit prea mult, am anorexie etc etc.

„Mănânc dulce în fiecare zi”

Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o, o formă fizică pentru care mă lupt în permanentă, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie, pentru că știu ce înseamnă să fii gras!

E fain să folosesc eu cuvântul pentru că eu am fost grasă și tocmai de aceea mă străduiesc să balansez, să mănânc cât de cât echilibrat, pentru că da, mănânc dulce în fiecare zi!

Asta nu îmi lipsește! La sală nu prea mă duc, însă pe cealaltă parte mă duc la dansuri împreună cu Chady, coregraful nostru de la “Bravo, ai stil”. Am prins de la „Bravo, ai stil” pasiunea asta”, a declarat Raluca Bădescu pentru Click.

Întrebată de câtă vreme ține acest regim, dar mai ales cu ce efort, dat fiind faptul că prezentatoare se apropie de vârsta de 50 de ani, vârsta la care metabolismul este ceva mai lent, Raluca Bădulescu a afirmat că lupta sa a început în urmă cu 2 ani, iar în ultimele 6 luni s-a menținut la greutatea de care este foarte mândră astăzi.

”De doi ani de zile țin regim strict! După perioada de lock down în care am stat acasă și m-am uitat la seriale și am mâncat, m-am îngrășat atunci,  m-am apucat de regim!

Merge mai greu regimul pentru că la 50 de ani  nu mai merge metabolismul ca la 20, asta-i viața! În ultimii doi ani de zile m-am străduit să micșorez cât de cât  porția de  mâncare. Adică să țin regim strict mi-e imposibil!

Așa cum am spus, mie îmi plac mult dulciurile! Deci dacă la mine trece o zi fără dulce, practic nu se poate! Am micșorat porția de mâncare, mult”, a mai declarat Raluca Bădulescu care a mărturisit care îi este meniul de pe o zi.

”Astăzi am mâncat o salată cu piept de pui! Atât! Toată ziua! Este ora 8 seara. Am mâncat o salată cu piept de pui astăzi, dar am mai mâncat: două guri de prăjitură, două guri de ciocolată, am băut o băutură acidulată cu zahăr și pot să mai înșir, fără discuții, și vreo 2-3 biscuiți.

Adică compensez pe cealaltă parte cu dulciurile cât încap”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.