Sari la conținut

Cum a reușit Mihai Stoica să-și salveze fiica diagnosticată cu cancer avansat schimbându-și alimentația. ”Nu mai erau prea multe de făcut”

fiica lui meme stoica
Sursa foto: arhiha doctorulzilei.ro
fiica lui meme stoica, cancer de tiroida

Teodora, singurul copil al lui Mihai Stoica (57 de ani), manager al echipei de fotbal FCSB, a fost diagnosticată cu cancer la doar 24 de ani, în urmă cu 3 ani, boala fiind descoperită relativ târziu.

Ca să câștige lupta cu boala nemiloasă, Teodora a mers la Viena, unde a beneficiat de un tratament cu citostatice, finanţat chiar de către Gigi Becali. Din fericire, în cazul Teodorei tratamentul a dat roade.

Daniel Șendre, fost jurnalist, a povestit momentele grele prin care a trecut familia Stoica, în momentul în care Teodora a primit groaznicul diagnostic.

„În urmă cu 3-4 ani, fiica lui a fost diagnosticată cu cancer”

„MM celebrul, arogantul, stelistul, omul cu funcție, bani, case și SUV-uri nu a deschis niciodată ușa despre care vorbeam. Salut astăzi discreția și decența cu care MM a trecut peste cea mai mare cumpănă a vieții sale.

În urmă cu 3-4 ani, fiica lui a fost diagnosticată cu cancer. Singurul lui copil. Boala fusese descoperită târziu, deci se află în stadiul avansat, după cum a dezvăluit ulterior presa.

În termeni populari, asta înseamnă că nu mai erau prea multe de făcut, însă trebuia încercat, așa că familia Stoica sa adunat de pe jos și a intrat în lupta în care au aruncat tot.

Bani, relații, lacrimi, rugăciuni, drumuri la spitale și mănăstiri, timp petrecut pe lângă uși din spatele cărora așteptau o speranță pentru a rămâne cu toții în viață”, a precizat fostul jurnalit, potrivit click.ro. 

Teodora și-a schimbat stilul de viață

Teodora a fost nevoită să recurgă la schimbări radicale în modul de viață. Fiica lui Mihai Stoica a renunțat complet la carne și la viața de noapte. Odată cu ea și tatăl său a abordat un stil de viață cât se poate de sănătos.

„Cred că încercarea asta la apropiat și mai tare de Dumnezeu și e posibil să fi devenit vegan tot pentru a-și ajuta fata”, mai povestește jurnalistul.

„Nu mănânc nimic procesat, nu mănânc zahăr. Zahărul mi-l iau din fructe, proteină animală 20%, în rest 80% legume, fructe și semințe, dar cât mai crude, aproape nimic gătit”, dezvăluia Teodora, anul trecut, într-un interviu. Interviu în care fata lui MM a mai lăsat să scape ceva: „Toate mesele sunt cu TATA, mâncăm aproape tot timpul împreună”.

Teodora Stoica le-a dezvăluit internauților că s-a apucat de înot în ape înghețate, un sport despre care se spune că alcalinizează sângele.

“Acum 3 ani, am avut o problemă de sănătate care mi-a dat 2 opțiuni. Să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima variantă. Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimba în bine.

A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut ca atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional. Și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajuta și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate”, a fost postarea făcută de fiica lui Mihai Stoica.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel