vineri, iunie 9, 2023

Cum a slăbit Andreea Marin 7 kilograme. Zâna Surprizelor a dezvăluit ce anume a exclus din alimentația ei pentru a topi kilogramele în plus.

Prezentă în studioul Radio ZU, ca invitată a matinalului „Morning ZU”, Andreea Marin le-a spus ascultătorilor săi cum a hotărât să slăbească și ce a făut în acest.

Un ascultător le-a transmis lui Buzdu’ şi Morar că el nu poate renunţa defel la dulciuri. Andreea Marin i-a transmis că „Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme.

Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă.”


Nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui

Întrebată de Mihai Morar ce anume a determinat-o să ia decizia asta acum o lună şi jumătate, Andreea Marin a spus că „La mine, mintea e defectă.

Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă.

Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…) Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continuu, nu mă las”, a zis Andreea Marin, potrivit Click.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private