joi, februarie 25, 2021

Chef Florin Dumitrescu s-a pus pe slăbit, urmând exemplul ambițiosului său coleg de platou, Cătălin Scărlătescu, care a dat jos 30 de kilograme într-un timp record.

Considerându-se mult prea pufos, e drept, justificat, fiindcă tentațiile culinare sunt imense în platoul emisiunii Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu s-a ambiționat și a reușit, în numai o lună, să slăbească peste 10 kilograme cu o dietă draconică!

Cunoscutul bucătar s-a pregătit psihic timp de două luni – reușind să slăbească peste 10 kilograme în numai o lună.

Primele trei zile a mâncat exclusiv varză, următoarele trei zile orez fiert, apoi alte trei zile doar piept de pui la grătar. Din ziua a zecea până în cea de-a treizecea zi a consumat legume.

”Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui. (…) Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul… erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate”, a relatat Florin Dumitrescu,  potrivit cancan.ro.

Sursa foto: pagina de Facebook Chef Florin Dumitrescu

Ultimele stiri

Parteneri