sâmbătă, septembrie 25, 2021

Monica Anghel a infirmat zvonurile conform cărora ea ar fi suferit în urmă cu câteva luni o operație de micșorare a stomacului. Artista a explicat chiar în ziua de Paște care este adevărata metodă prin care a reușit să slăbească miraculos.

Nu este vorba despre nicio operație la stomac cu scopul de a slăbi, Monica Anghel a pierdut din greutate cu ajutorul nutriționistului și a unui regim corect organizat.

Artista a povestit despre probleme medicale cu care se confrunta în trecut și a explicat cum a reușit să treacă peste ele, mărturisind că în prezent ea se simte foarte bine.

“Ăsta este doar începutul (n.r. slăbirea). A fost o perioadă destul de dificlă. Erau probleme mai vechi, de 10 ani de zile. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece… Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, este întreg, sănătos, bine mersi”, a declarat ea la emisiunea Star Matinal de Weekend de pe Antena Stars.

Ea a declarat că se simte foarte bine acum, după ce a aflat cum trebuie să facă pentru a slăbi sănătos și fără vreun fel de opreație.

“Am slăbit 25 de kilograme de la 1 octombrie. Am îmvățat acum că slăbești dacă mănânci. Important e ce mănânci. Mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Am făcut un set de analize, am mers la nutriționist… Mă simt foarte bine”, a continuat ea.

În final, Monica a oferit câteva sfaturi personale despre dietă, dezvăluind care au fost alimentele pe care ea le-a inclus în dieta pentru slăbit.
”Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a încheiat Monica Anghel.

Ultimele stiri