Sari la conținut

Cum arată acum Brenda din Beverly Hills, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal. ”Mă simt foarte bine. ”Mă simt cu adevărat binecuvântată

Shannen Doherty diagnosticata cu cancer
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Shannen Doherty speră la vindecare

Shannen Doherty (50 de ani), Brenda din Beverly Hills, așa cum o cunoaște toată lumea,  a anunțat în februarie, anul trecut, că a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală.

Deși, inițial reușise să învingă cancerul la sân, boala a recidivat mai agresivă ca oricând. Într-un interviu pentru emisiunea „Entertainment Tonight”, actrița a vorbit despre lupta cu boala cumplită de care suferă, dar a dezvăluit și singura dorință pe care o are pentru 2022, potrivit Daily Mail.

La aproape doi ani de la dezvăluirea tristă, Shannen a mărturisit că va face tot ce poate pentru a crește gradul de conștientizare și, totodată, pentru a găsi finanțare pentru cercetarea acestei boli, în speranța că va fi găsit un tratament. Mai mult, tot ce își dorește este doar ca starea ei să rămână stabilă ca să poate lucra și pentru a se putea bucura de compania celor dragi și de căsnicia ei cu fotograful Kurt Iswarienko.

”Acesta este ultimul meu vis”

”Dacă aș visa la ceea ce s-ar întâmpla în 2022, cred că mi-aș dori să se facă mai multe cercetări și să se găsească un tratament pentru cancer. Cred că acesta este ultimul, ultimul meu vis.”, a dezvăluit Shannen.

”În ciuda faptului că mă descurc cu această boală și uneori mă simt bine, încă am cancer. Cancer în stadiul patru, pe care nimeni nu și-l dorește. Dar îl am, așa că deseori mă gândesc: ”OK. Ce pot face pentru a crește gradul de conștientizare, ce pot face pentru a ajuta la strângerea de bani pentru cercetare? Și nu este vorba doar de mine, ci pentru toți ceilalți care suferă de cancer”, a mai spus actrița actrița.
Actrița din „The Fortress” a lucrat la mai multe filme anul acesta și a dezvăluit că se simte „binecuvântată” că a avut atâtea oportuniți de a-și duce munca mai departe.


„Îmi doresc doar ca în noul an să-mi pot continua munca. Sper să am în continuare oportunități și să pot lucra cu oameni pe care mereu i-am admirat sau cu care mi-aș dori să lucrez”, a mai spus Shannen.

„Sunt bine și mă simt foarte bine. Mă simt cu adevărat binecuvântată. Anul acesta a fost unul foarte interesant pentru mine pentru că munca a fost foarte importantă pentru mine, și în special pentru cineva bolnav de cancer, vrei în mod constant să fii considerat angajabil, că poți munci (…), pentru oamenii ca mine munca ne ajută să trăim”, a mai spus Shannen.

A fost diagnosticată cu cancer terminal

Celebra Brenda din Berverly Hills 90210 mărturisește că încearcă să nu se gândească la boală, iar soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, este uimit de puterea de care dă dovadă soția lui.„Soțul meu spune că nici nu își dai seama că am cancer. Nu mă plâng niciodată. Nici măcar nu vorbesc despre el(n.r.- cancer). În momentul acesta, face parte din viața mea”, a declarat Shannen.


Pe Shannen Doherty o știe toată lumea din celebrul serial “Beverly Hills, 90210”, unde a jucat rolul îndregitei Brenda. Deși se bucura de o carieră plină de succes, destinul pare că nu a fost prea blând cu ea.

A fost diagnosticată a doua oară cu cancerul, iar de data această se află în stadiul IV. Fumoasa actriță a dezvăluit în februarie 2020 că a fost diagnosticată cu cancer, în stadiu 4, la trei ani după ce cancerul intrase în remisie. Însă, cu toate acestea a devenit un exemplu pentru mulți oameni, pentru că nu s-a lăsat doborâtă de cumplită diagnosticul, ci a continuat să trăiască normal, ca și până acum, și să se bucure de fiecare clipă din viață. Fapt pentru care ea încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de prieteni și familie, dar continuă și să muncească.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel