Sari la conținut

Cum arată actrița Shannen Doherty la un an după ce a anunțat că are cancer în stadiu terminal. ”E greu să-ți închei socotelile cu viața”

Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda în serialul Beverly Hills 90210 continuă să se bucure de viață, chiar dacă anul trecut, în februarie a anunțat are cancer metastatic în stadiul IV și că medicii nu mai pot face nimic pentru ea. 

După cum a declarat, a vrut să ofere o speranță pacienților în aceeași situație cu ea, arătându-le că o boală atât de gravă nu înseamnă să stai țintuit la pat, cu tratamente și perfuzii.

”Vreau ca oamenii care aud de cancer în stadiul IV să nu se gândească la o persoană care nu se mai poate mișca, care trebuie să fie internată și care nu poate munci. Oamenii te anulează imediat, chiar dacă tu ești fericit și vrei să muncești. Așa că, împărtășesc asta, din dorința de a da o nouă perspectivă asupra acestui subiect”, a declarat Shannen.

Shannen a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, apoi a intrat în remisie în 2017. Cu toate acestea, în februarie anul trecut, a dezvăluit că boala a revenit și că luptă împotriva cancerului de sân în stadiul IV.

Doherty a apărut în emisiunea Good Morning America pentru a împărtăși știrile îngrijorătoare despre diagnosticul ei și a spus că boala a revenit agresiv la începutul anului 2019.

De când și-a dezvăluit diagnosticul, Shannen a spus că se simte bine, spunând, în martie că „i-a mai rămas multă viață de trăit”.

„Simt că sunt o ființă umană foarte, foarte sănătoasă”, a spus ea la acea vreme. „Este greu să-ți închei socotelile cu viața atunci când simți că vei mai trăi încă 10 sau 15 ani.”

Shanen Doherty trăiește viața din plin

Într-un interviu din octombrie anul trecut cu prietena ei  Sarah Michelle Gellar, în vârstă de 43 de ani, Shannen a transmis un mesaj despre diagnosticul de cancer.

Când a fost întrebată ce vrea să știe oamenii despre ea, ea a răspuns: „Că sunt bine. Îmi place când oamenii spun, știi, ne rugăm pentru tine, Dar, vine un moment în care spui – mă descurc.”

Shannen Doherty, surprinsă ieri la cumpărături împreună cu mama sa

Actrița din Beverly Hills 90210, în vârstă de 49 de ani, care și-a împărtășit suișurile și coborâșurile în lupta cu boala pe rețelele de socializare, pare să se simtă bine săptămâna aceasta, savurând o băutură cu prietenii și făcând cumpărături cu mama ei.

Shannen Doherty a sărbătorit ieri Ziua Națională a Margaretei alături de cea mai bună prietenă a sa, Sarah Michelle Gellar, după o sesiune de cumpărături cu mama sa în Malibu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Doherty și Gellar apar frecvent una pe pe pagina celeilalte pe rețelele sociale, distrându-se împreună. De obicei, Shannen se referă la Gellar drept unul dintre cei mai mari susținători ai ei și cineva care o face să zâmbească continuu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ShannenDoherty (@theshando)

Frumoasa actriță  continuă să-și trăiască viața cât mai frumos în timp ce luptă împotriva cancerului în stadiu terminal. Doherty s-a bazat foarte mult pe ambele femei pe parcursul călătoriei sale împotriva cancerului, postând frecvent despre modul în care mama sa și prietena cea mai bună o ajută să continue.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ShannenDoherty (@theshando)

„Mamă, sunt atât de norocoasă și cu adevărat onorată să te numesc„ mamă. ”Ești o rază de lumină, un nesfârșit izvor de susținere și dragoste și unul dintre oamenii mei preferați. Te iubesc atât de mult ”, a scris recent pe Instagram.
Supraviețuitoarea cancerului de sân în stadiul 4 și medicul Kelly Shanahan le amintește femeilor care trăiesc cu boala că nu sunt statistici. „Știu că aceasta este o boală terminală, dar cineva trebuie să reprezinte și excepția”, spune ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ShannenDoherty (@theshando)

Gestionarea cancerului de sân în stadiu avansat

Persoanele care suferă de cancer de sân în stadiu avansat sau orice cancer, știu că fiecare zi poate fi diferită, fizic și emoțional. Profitând de zilele bune socializând cu prietenii și familia sau plecând în excursii sunt strategii care vă ajuta în ceea ce privește sănătatea mintală, potrivit supraviețuitorilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel