marți, decembrie 6, 2022

Cum arată Inoke, fiica lui Cabral din prima căsătorie, cu Luana Mitran. Tânăra a împlinit 20 de ani și seamănă leit cu tatăl său. Luana Mitran este foarte mândră de fiica sa, iar de curând a avut un mesaj emoționant la adresa acesteia.

Luana Mitran și Cabral au format un cuplu timp de șase ani. Prezentatorul TV și Andreea Ibacka, actuala lui parteneră, s-au cunoscut în anul 2007 pe platourile de filmare, iar în 2011 s-au căsătorit. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago.

Te-ar mai interesa: Sunt cadavrele noastre viitorul sustenabilității? ...

”Au trecut 20 ani. Doar anii trec. Iubirea, lectiile, trairile, dorul, uimirea, recunostinta, Slava catre Dumnezeu care ne indruma.. continua. Copilul meu drag, perfect, te iubesc nespus,” a scris Luana pe instagram, de ziua fiicei sale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Luana (@luana_healtheducator)

Inoke este extrem de discretă, iar părinții săi postează destul de rar poze cu ea, pe conturile lor de socializare.

”Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur,” a declarat, Cabral într-un interviu pentru Libertatea. 

Te-ar mai interesa: Trage apa doar după ce pui colacul! Greșeala pe ca...


Inoke nu a vorbit o perioadă cu tatăl său

Prezentatorul a recunoscut într-o emisiune la Pro TV că fiica lui cea mare, Inoke, nu îi mai vorbește.

„Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…’, a declarat Cabral în emisiunea „Vorbește lumea’, de la PRO TV.

Te-ar mai interesa: Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie. L...

Luana Ibacka a avut o reacție după declarațiile lui Cabral, fostul ei soț. A anunțat că fiica va pleca în străinătate la studii, iar apoi va face mai multe dezvăluiri despre relația tată-fiică.

„În luna august o să spun mai multe, când o să plece fata în străinătate, la studii. Acum fata mai are două-trei săptămâni până la Bac, este o perioadă destul de dificilă.

În loc să se ducă liniștită la examene, copiii o să o întrebe de ce a zis tatăl său, în loc să vorbească despre materii. Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a rugat, de la vârsta de 4 anișori, că nu vrea să apară în presă’, a dezvăluit Luana pentru impact.ro în urmă cu aproximativ un an.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj incendiar pentru ministrul Săn...

Seria dezvăluirilor a continuat atunci, Luana era de părere că prezentatorul de la PRO TV trebuie să își asume tot ce spune în spațiul public. De asemenea, ea a anunțat că nici ea și nici fiica nu mai poartă numele Ibacka.

„Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka. Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva.

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui’, a mai declarat aceasta pentru aceeași sursă.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private