Sari la conținut

Mama lui Cabral, apel la 112 pentru un diagnostic GREȘIT. Ce au descoperit medicii

Sursă FOTO: WOWBIZ

Cabral a povestit la un moment dat cum a ajuns mama lui să își pună un diagnostic greșit din cauza unei cărți. Ce i-au spus medicii de pe Ambulanță!

Îndrăgitul prezentator TV a relatat cum a ajuns mama lui să își pună un diagnostic grav, din cauze unor simptome pe care le-a citit într-un almanah medical.

„Mama e șefa diagnosticelor. Mi-a zis: Mamă, am edemul lui Quincke, sună repede la 112, mi-e rău!”

„Mama e șefa diagnosticelor. Mama a primit prin 2005 -2006 un almanah medical. Mulți oameni au acasă un dicționar cu medicamente, în sfârșit, dar mama a primit un almanah cu toate boalele pământului. Și la un moment dat eram în Buftea, filmam și sună telefonul și zice mama: Mamă, am edemul lui Quincke, sună repede la 112 că eu nu prind linie, mi-e rău!

Eu prost de mic, sun la 112! Eu am zis că mama a crescut totuși doi copii, unul Doamne ferește și unul, sorămea, Doamne ajută… am zis că e serios.

Și am sunat la 112, bună ziua, bună ziua, numele meu este, mama mea are Edemul lui Quincke și este acasă, se simte rău. Cum adică se simte rău? Se sufocă! Eu am zis ce mi-a zis mama.

Eu în timpul ăsta am plecat de la filmare din Buftea și dăi spre casă, spre Berceni, din Nord spre Sud, ca orice sărac care se întoarce către casă.

Mă sună de la salvare, zice că nu găsește adresa, sun la un vecin, iese un vecin, vine alt vecin… a fost nenorocire. Efectiv nenorocire! Era perioada aia în care erau patru salvări și două stricate. Bă băiatule, ajung acasă și mama cu fundul pe bordură, vorbea cu domnii de la ambulanță.

Eu ajung acasă, tot transpirat, alb la față… dacă pot spune așa și mă ia ăla de la salvare de-o parte și zice: Ăăă, mama dumneavoastră… când a fost diagnosticată cu Quincke?

Mama lui Cabral, apel la 112 pentru un diagnostic GREȘIT

Zic: Nu știu, așa mi-a zis ea la telefon!

Zice: Bine, luați-i almanahul ăla medical, că o să sune încontinuu!

„De la almanahul ăla medical ni s-au tras foarte multe belele, am murit de câteva ori până acum”

Bă, edemul lui Quincke ăsta, Doamne ferește de așa ceva, este o treabă că începi să te sufoci și duce la deces. Dar e grad medical condiție zero, adică oamenii ăia au rupt salvarea să ajungă la mama, mama care citise cu o seară înainte de edemul lui Quincke. Oamenii normali citesc niște cărți, oamenii normali citesc Biblia seara, mama a luat almanahul medical și se uita acolo: Ia să vedem, ce aș putea să mai fac?!

Și când a intrat salvarea în casa, mama începusă să le recite, că reținuse toate simptomele de la edemul lui Quincke. Ăștia se uitau la ea și ziceau: Doamnă, dar parcă nu le aveți.

Mama zicea: respirație îngreunată, puls agitat…

Ei, de la almanahul ăla medical ni s-au tras foarte multe belele, pentru că pe rând, nu știu ce a fost în familia mea, am avut simptomele și am murit de câteva ori, pe rând, de câteva ori fiecare”, a povestit Cabral, într-o intervenție la radio, potrivit VIVA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel