Sari la conținut

Cum arată „păpușa Barbie” de Australia, după 6 rinoplastii, 5 operații de mărire a bustului și multe injecții cu fillere și Botox. Medicii refuză să o mai opereze!

Cum arată „păpușa Barbie” de Australia, după 6 rinoplastii, 5 operații de mărire a bustului și multe injecții cu fillere și Botox. Medicii refuză să o mai opereze!

Tara Jayne McConachy, cunoscută drept „păpușa Barbie în ediție limitată”, era, în urma mai bine de 10 ani, o asistentă medicală respectată. Acum, sperie lumea pe stradă cu felul în care arată.

„Regina operațiilor estetice” din Australia este model pe Instagram și este obsedată de imaginea ei. Din dorința de a arăta ca o păpușă Barbie, a apelat la 6 rinoplastii, 5 operații de mărire a bustului și multe injecții cu fillere și Botox.

Tara Jayne a cheltuit 100.000 de dolari pe operații ca să aibă aceste trăsături. Cum arăta înainte • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

Cum arată „păpușa Barbie” de Australia, după 6 rinoplastii, 5 operații de mărire a bustului și multe injecții cu fillere și Botox

În timp, Tara Jayne a devenit dependentă de operații, iar acum are interzis în Australia la astfel de intervenții din cauza că a ajuns să cântărească numai 45 de kilograme.

Cu toate astea, are deja planuri pentru următoarele operații, pe care le va face probabil în afara țarii. Tara Jayne își dorește un lifting facial și o nouă mărire de sâni!

Mai mult, plănuiește și o operație de ultima generație, riscantă și controversată, pentru schimbarea culorii ochilor.

În timpul acestei proceduri, chirurgii fac o mică incizie în cornee în care introduc un iris artificial pe bază de silicon.

Până acum, australianca în vârstă de 33  de ani a cheltuit 200.000 de dolari pe proceduri cosmetice.

PRO TV - Și paparazzii s-au speriat când au văzut-o pe plajă. Tara Jayne McConachy, apariție bizară în costum de baie

 

Cum a fost surprinsă Tara Jayne pe stradă

Recent, ea a bifat o apariție rară în public, care a creat îngrijorare. Îmbrăcată într-un catsuit negru, care-i scotea în evidență trupul parcă prea firav pentru formele ei, Tara a defilat alături de o altă femeie pe străzile din Melbourne.

Întorcând capetele în timp ce se plimba, Tara i-a lăsat pe ceilalți să-și dea frâu liber imaginației în timp ce îți etala formele într-un body și sandale roz aprins.

Femeia și-a completat look-ul cu o geantă Louis Vuitton în valoare de 8.650 de dolari și unghii albastre. Tara și-a subliniat trăsăturile feței, modificate cu ajutorul injectărilor, cu un fard de obraz roz închis, ruj taupe și eyeliner dramatic.

Ce i-a îngrijorat pe fani este silueta firavă a Tarei, care pare din ce în ce mai slabă, aproape în pragul anorexiei.

Ihren Fans gefällt's: "Schönheits-OP-Königin" Tara Jayne McConachy präsentiert eigene Bikini-Mode auf Instagram! | TAG24

Medicii refuză să o mai opereze!

În august, Tara a apărut în serialul documentar Mirror Mirror al lui Todd Sampson, despre un grup de australieni dependenți de operațiile estetice.

În emisiune, Tara s-a descris ca fiind o „păpușă Barbie în ediție limitată îmbunătățită”. Cu toate că era mândră de felul în care arăta, femeia voia sâni mai mari.

Ea a apărut anterior pe E! reality show Botched în speranța de a-i convinge pe doctorii Paul Nassif și Terry Dubrow să-i facă implanturi mai mari. Aceștia au refuzat-o.

”Cred că în zilele noastre este foarte important ca o femeie să poată exprima cum se simte. Chirugia plastică este modul în care fac asta și mă bucură. Îmi dă încredere să fiu cea mai bună versiune a mea”, spunea Tara Jayne McConachy în urmă cu un an, conform Daily Mail.

Recent, ea și-a dorit să-și mărească, din nou, bustul, însă medicii au refuzat-o.

”Sunt foarte îngrijorat de bunăstarea generală a Tarei. Nu doar în ceea ce privește intervenția chirurgicală, dar chiar trebuie să fie sănătoasă atât din punct de vedere fizic, cât și mental”, a spus dr. Nassif.

După ce i-a examinat bustul, dr. Dubrow a explicat că ”efectul de ondulare” este cauzat de dimensiunile mari ale implanturilor care pun presiune și determină pielea din jur să devină subțire și exagerat de întinsă.

La sfârșitul consultației, medicii i-au spus Tarei că ar putea să-i schimbe implanturile dacă se va mai îngrășa cel puțin 10-15% din greutatea pe care o are acum.

”Dacă trebuie să fac apel la dorința ei de a avea implanturi mai mari pentru a o determina să devină o persoană mai sănătoasă, atunci așa am de gând să fac”, a concluzionat dr. Dubrow după consultație.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel