Combinarea alimentelor este esențială atunci când începem o dietă sau pur și simplu ne schimbăm stilul alimentar. Iată care sunt cele mai sănătoase combinații ca să nu te îngrași
1. Carne și broccoli
Femeile au deficiențe de fier și pierd foarte mulți nutrienți în special în perioada ciclului menstrual. Carnea de vită conține cea mai mare cantitate de fier, iar broccoli conțin vitamina c. Vitamina C ajută fierul să fie absorbit mult mai bine pentru a crește nivelul de fier din corp. Dacă nu îți place broccoli, îl poți înlocui cu roșii.
2. Mere și afine
Fructele conțin fitochimicale, antioxidanți care reduc riscul de boli de inimă și cancer. Când combini diferite fructe, beneficiile antioxidanților se multiplică. Așa este cazul și pentru mere și afine.
3. Roșii și avocado
Roșiile au culoarea roșie din cauza licopenului, un atioxidant sănătos care blochează creșterea celulelor de cancer, sugerează cercetătorii de la Mayo Clinic. Grăsimile din avocado ajută organismul să absoarbă eficient licopenul.
4. Ton și varză
Calciu și vitamina D sunt pricipalele vitamine pentru oase puternice. Somonul sau tonul pot fi combinate cu varza, o excelentă sursă de calciu.
A.
Mariana Cojocaru vine cu vești neplăcute pentru o singură zodie. Pe acești nativi îi așteaptă…
Monitorizarea femeilor însărcinate a trecut de Senat. Proiectul de lege prin care se asigură accesul…
Cele mai cunoscute remedii biblice. În căutarea unor metode naturale și tradiționale de vindecare, mulți…
În România avem peste 30 de specii de căpuşe. Cum ne protejam de acestea. Căpuşele…
Horoscop rune 29 aprilie - 5 mai 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni…
Când ieși la pensie vrei să te muți în Franța sau Italia? Un american explică…