joi, septembrie 29, 2022

Cum înșală oamenii în funcție de zodie. Iată tehnicile fiecărui nativ explicate de numerologul Mihai Voropchievici.

 

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, un horoscop inedit despre cum înşală oamenii în funcţie de zodie.

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Nu vor recunoaşte imediat că au înşelat. Mai mult, vor oferi şi explicaţii pentru că ei sunt convinşi că au făcut-o cu un anumit motiv şi este foarte bine întemeiat. Iar când începe să expună şi motivele, s-a ales praful de căsnicie.

Te-ar mai interesa: Inovațiile medicale în tratamentul cataractei: pac...

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul este zodia care înşală foarte rar şi atunci când a făcut-o nu se mai întoarce la fosta relaţie. Dacă a călcat strâmb rămâne acolo unde a câlcat strâmb, nu mai vine acasă la soţie. E decisiv. Singurul care e drastic cu el şi cu ceilalţi e nativul din Taur.

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Înşelatul este ca respiratul pentru Gemeni. Le place să flirteze, au foarte mulţi prieteni şi cunoştinţe aşa că sunt favorizaţi: au de unde alege.

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul este zodia cea mai familistă din tot zodiacul, iar nativii Raci nu suportă să înşele şi nici să fie înşelaţi. Când iubesc, o fac cu tot sufletul. Dacă totuşi se întâmplă să calce strâmb, nu ştiu să ascundă şi de aia nu încearcă să înşele pentru că sunt prinşi imediat.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Nu ştiu să mintă şi nici să îşi acopere urmele.

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Regele zodiacului nu înşală. Leul când a ales, fie că e bărbat sau e femeie, a ales pentru toată viaţa. Pentru că urăşte minciună şi trădarea şi a înşela înseamnă a minţi şi a trăda. Atunci când iubesc, Leii luptă cu toate puterile ca să îşi menţină relaţia.

Când văd că partenerul lor a călcat strâmb, zic: hai să fac şi eu să văd dacă îi convine. Şi dacă înşală, vor şti să îşi explice gestul şi vor recunoaşte cu siguranţă că au făcut acest lucru ca să se răzbune.

Te-ar mai interesa: Medic anestezist, acuzat de terorism medical! Un d...

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru FecioarăFecioara Pixabay

O zodie destul de secretoasă. Nu se dau de gol nici dacă vor înşela, dar cu siguranţă vor avea mustrări de conştinţă. De ce am făcut-o? Ce îmi trebuia mie? Vin cu regretele acestea şi, la fel ca Racul, încet-încet partenerul îşi dă seama.

Fecioara are mult sex-appeal, e greu de abordat. Dar când se întâmplă să aibă doi parteneri nu ştie pe care să îl aleagă şi ca să fie sigură trebuie să îi încerce.

Te-ar mai interesa: Atenție! Picioarele umflate pot prevesti un infarc...

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

În general, sunt persoane nehotărâte, au tendinţa de a umbla cu mai multe persoane, mai mulţi parteneri în acelaşi timp pentru că nu ştiu pe cine să aleagă. Sunt şi excepţii, există şi Balanţe foarte decise care au ştiut ce au ales de la început.

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii înşală, în general, atunci când sunt tineri, pentru că le place să experimenteze, să dobândească experienţă. În momentul în care se îndrăgostesc, se căsătoresc, nu vor mai căuta pe altcineva.

Te-ar mai interesa: Medic: Acesta e cel mai prost obicei alimentar car...

Atenţie, însă, sunt pretenţioşi şi se îndrăgostesc destul de greu. Aşa că dacă v-a făcut o declaraţie un Scorpion, să fiţi siguri că sunteţi favorizaţii soartei.

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorul nu e zodie de aer, ci de foc, dar e una din zodiile care înşală din plăcere. Nu o fac obligat sau să demonstreze ceva, ci pentru că le place. Va înşela de fiecare dată când are ocazia.

Doar pentru că poate şi vrea. Şi mai mult, se va lăuda cu cuceririle lui. Ştiu să fie şi caustici când cineva încearcă să îi blameze.

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornul nu are niciun regret în momentul în care înşală. O face fără regrete sau fără număr. Vor călca strâmb, iar apoi se vor purta ca şi cum nu s-a întâmplat nimic.

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii adoră să cucerească şi să se joace cu sentimentele altora. Sunt cei mai buni prieteni, dar foarte greu de făcut parteneri, soţi. Pentru ei, a înşela este ceva la ordinea zilei.

Cum înşală zodiile, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii sunt maeştri la înşelat şi îşi acoperă foarte bine urmele. Dacă vor să înşele, cu greu îi va prinde cineva, a explicat numerologul în emisiunea TV, transmisă de Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private